2777
2789

حتی اگر برگرده دیگه اون قبلیه نیست

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

بعضی مواقع بله🙂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطور؟گیر دادم بهش رفتضجه زدم نره رفتاولش گفت برمیگردم ولی از بس اصرار کردم دیگ گفت محاله برگردمبا دع ...

خب شما با رفتارهای خودتون باعث رفتنش شدین حالا هم یه مدت اصلا سراغش رو نگیرین اگه واقعا دوستتون داشته باشه خودشون دلش براتون تنگ میشه و برمیگرده🙂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
خب شما با رفتارهای خودتون باعث رفتنش شدین حالا هم یه مدت اصلا سراغش رو نگیرین اگه واقعا دوستتون داشت ...

از همه جا بلاکم کرده

نوزده روزه ک دیگ ن بهش پیام دادم ن زنگ زدم فردا تولدشه 🥲

از همه جا بلاکم کردهنوزده روزه ک دیگ ن بهش پیام دادم ن زنگ زدم فردا تولدشه 🥲

آدرسش رو دارین؟

خب شما با رفتارهای خودتون باعث رفتنش شدین حالا هم یه مدت اصلا سراغش رو نگیرین اگه واقعا دوستتون داشت ...

اون همش خوشحاله و در حال پیشرفت

ماشین و گوشی جدید 

خوشحال همش استوری و در حال گردش

موقعی ک رفت همش بم گفت لیاقتمو نداشتی خستم کردی 

اره دارم ولی نمیخوام دیگ خودمو کوچیک کنم دوماه التماس کردم برگرده

الا هنوز هم دوستش دارین؟

الا هنوز هم دوستش دارین؟

عاشقشم عاشقشممممممممممممم ولی خب موقعی ک نوزده روز پیش باهاش حرف زدم کار ب فحش و توهین کشید و خودش گفت محاله ک برگرده

گفت از چشماش افتادم 

گفت دیگ نمیخواد منو

ولی خب…

عاشقشم عاشقشممممممممممممم ولی خب موقعی ک نوزده روز پیش باهاش حرف زدم کار ب فحش و توهین کشید و خودش گ ...

براش یه کادوی خوب بگیرین و به همراه یه نامه که توش نوشته باشین دوستش دارین و دلتون براش خیلی تنگ شده و نگرانش هستین در این صورت اگه اون هم شما رو واقعا دوست داشته باشه برمیگرده اگر هم برنگرده که یعنی اصلا از اول به شما علاقه ای نداشته و صرفا هوا و هوس بوده که در این صورت عشق یک طرفه اصلا بدرد نمیخوره و بهتره فراموشش بکنین🙂

براش یه کادوی خوب بگیرین و به همراه یه نامه که توش نوشته باشین دوستش دارین و دلتون براش خیلی تنگ شده ...

ن دیگ نمیخوام خودمو کوچیک کنم

دیگ خیلی التماس کردم بیادش اون فقط مغرور تر شد

بارها سعی کردم درستش کنم اما اون دورتر شد

اولش میگفت بزا دلم تنک شه میام اما من خیلی اصرار و پیله کردم دیگ خیلی توهین شد کار ب فحش کشیده شد

میگفت تو خاطراتمون همش دعوا هست ولی خب بخدا قسم خودش میدونه عاشقشم میمیردم برا لحظه ای دیدنش 

چطوری ی سال اون روزایی ک با عشق نگاهش میکردم و یادش رفته؟؟

چرا این همه وقته خوشحاله؟

درسته نزدیک ب دوماه و نیمه کات کردیم من فقط نوزده روز پیگیرش نیستم ولی خب نوزده روزم زیاده دیگ چرا پس دلش تنگ نمیشه؟؟

من ک عاشقش بودم 

گفت علاقه ت فیکه همش بم گیر میدی ولی بخدا میترسیدم از دستش بدم حالا ک رفته من مردم😭

میخوام خودش بیاد پس چرا اون همش شاده؟؟