2777
2789
چرا عزیزم...

روحی حالم خرابه وسواس و استرس شدیددد

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر رفتی واسه وسواس و استرست

نه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
نزدیکن ولی ی هفته ای هست دیدن مامان بابام نرفتم ..انقدر مشکلات زیاده ک هر جا بری بازم همینه.

خب تو فکر کن بهشون سر نمیزنی بعد انتظار داری یکی بهت سر بزنه 

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد
نه

من واسه استرسم دکتر قرص پنوپرانولول داد وقتی میخورم واقعا جوابه اروم میشم..ولی اگه تونستی حتمن طب سنتی برو ..ان شاالله زودی خوب شی گلم

این نیز بگذرد...
نزدیکن ولی ی هفته ای هست دیدن مامان بابام نرفتم ..انقدر مشکلات زیاده ک هر جا بری بازم همینه.

تازه ازدواج کردی؟ی دور بزن داخل شهر بازار پیاده رو پاساژ ی مقدار حالت بهتر میشه

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
من واسه استرسم دکتر قرص پنوپرانولول داد وقتی میخورم واقعا جوابه اروم میشم..ولی اگه تونستی حتمن طب سن ...

من وسواس بیماری دارم وافکار منفی دائما استرس دارم و مضطربم

ن عزیزم چن ساله ازدواج کردم ..پیشنهاد خوبیه..ممنون

ب سلامتی فاطی جووون.ایشالا ک همیشه سلامت باشی اگه میتونی ک با شوهر یا بچه ها برو حال و هوات خیلی بهتر شه

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
من وسواس بیماری دارم وافکار منفی دائما استرس دارم و مضطربم

عزیز دلم حتما برو دکتر طب سنتی..توی طب سنتی میگن مغز خیلی سرد میشه دچار وسواس و افکار منفی میشه دچار غلبه سودا میشه حتمن پیگیر باش

این نیز بگذرد...
ب سلامتی فاطی جووون.ایشالا ک همیشه سلامت باشی اگه میتونی ک با شوهر یا بچه ها برو حال و هوات خیلی بهت ...

زنده باشی عزیزم...شوهرم نیست این حال بدم بخاطر همینه

این نیز بگذرد...
عزیز دلم حتما برو دکتر طب سنتی..توی طب سنتی میگن مغز خیلی سرد میشه دچار وسواس و افکار منفی میشه دچار ...

باشه ممنون