2777
2789
عنوان

چقدر ادم خوب کم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 47 پست
همه کافر شدن بی ایمان شدن فقط امام زمان باید ظهور کنه

ادم خوب و بد چ ربطی به دین و ایمان داره ؟ 😐

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افرین پسرم میدونستم چشم سومت به واسطه ی گل های بهشتی گشوده شده خدا تورا مورد عنایت قراردهد باشد که ا ...

شما مسخره کن.من سرباز کلانتری بودم .۱۰ سال پیش.میدیدم که عملا همشون فقط دارن میپیچونن و امنیت و جون مردمو یه شخص دیگه ای انگاری حفظ میکرد.ساعت ۲ شب میشد همشون خواب بودن

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟

بی شک در انجاها عطر مهدی عج الله علیه درحال وزیدن ست

انقدررررها مثل تو اومدن مسخره کردن 

و به خاطره ها پیوستن😉تو هم یکی رو قبلیا

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                       به راز خنده هایم پی نخواهی برد ای دنیا🖤                           غمی بی انتها در قلب خود دارم ولی شادم🎭                                                                                                            ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

من خوبم:)از همه لحاظ واقعا🥲تنها ایرادم اینه اختلال شخصیت روانی دارم😅🥰

خدا حفظت کنه

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟

خدا حفظت کنه

😅😍🥰💞

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

چون دیگه کسی قدر خوب بودنشون رو نمی‌دونه 

"چیزهایی هست که اگر تو نبینی، هیچکس نمی‌بیند. نادیده می‌مانَد و می‌میرد. می‌فهمی چه می‌گویم؟ اگر تو نفهمی که زیباست، هیچکس نمی‌فهمد."متصلست او.❤

شما مسخره کن.من سرباز کلانتری بودم .۱۰ سال پیش.میدیدم که عملا همشون فقط دارن میپیچونن و امنیت و جون ...

پسرم به من تهمت مسخره کردن نزن، و خدا تهمت زنندگان را دوست نمیدارد. قلبت را صاف کن

به نظرم همیشه خوبا بازیچه دست بدا میشن 

بعضیا خودشونو حفظ میکنن و خوب میمونن 

بعضیام به خاطر این که بازیچه قرار گرفتن میخوان از دنیا و آدما انتقام ظلمی که بهشون شده رو بگیرن...😔

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                       به راز خنده هایم پی نخواهی برد ای دنیا🖤                           غمی بی انتها در قلب خود دارم ولی شادم🎭                                                                                                            ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

به نظرم همیشه خوبا بازیچه دست بدا میشن بعضیا خودشونو حفظ میکنن و خوب میمونن بعضیام به خاطر این که با ...

الان بیشتر جزو دسته ی دوم صدن ادم های خوب 

دخترم تهمت نزن، من بنده ی پاک الله هستم و از یاران شما

هر هر چقدر تو با نمکی خوشمزه 👏👏

تویی که هنوز نمیدونی کجا دهنتو باز کنی و مزه بپرونی دیگه منو ریپلای نکن...

هر هر چقدر تو با نمکی خوشمزه 👏👏تویی که هنوز نمیدونی کجا دهنتو باز کنی و مزه بپرونی دیگه منو ریپلای ...

ایشون ضربه ی روحی شدیدی خوردن.ایشالا حالشون بهتر میشه