2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی کرمانشاه کسی بلده

59 بازدید | 14 پست

خانوما توروقران اگه کسی میدونه تخمک اهدایی داخل کرمانشاه با هزینه مناسب یا کم، کدوم مرکز یا کجا داره لطفا بگین خواهش میکنم، ممنون میشم ازتون، ثواب داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب یعنی اون چطوریه؟ هزینش چنده؟ بخدا ل در به در دنبالشیم

ببین شما تخمک میخوای قراره با اسپرم شوهرت لقاح بدن بشه جنین ولی دارم میگم من جنین دارم تخمک ندارم 

بعد من پولش اصلا برام مهم نیس من بخوام بدم می‌خوام رایگان بدم که ثواب داشته باشه ولی اگه شما فقط مشکل از تخمک خودتونه بهتره همون تخنک اهدایی بگیرید که اسپرمش از شوهر خودتون باشه اینجوری بهتره بازم پرس و جو کنید حتما پیدا میشه نگران نباشید

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
خدا خیرت بده عزیزم. هزینش بالاست؟

ن من خودم بخوام اهدا کنم رایگان میدم پول نمیخوام ولی این بدرد کسی میخوره که ن تخمک داشته باشه ن اسپرم ولی شما اگه فقط مشکل تخمک دارید همون تخنک اهدایی بگیرید که اسپرمش از شوهر خودتون باشه اینجوری حس بهتری میده تا ی دفعه جنین کس دیگه رو قبول کنید نگران نباش عزیزم خدا بزرگه

ببین شما تخمک میخوای قراره با اسپرم شوهرت لقاح بدن بشه جنین ولی دارم میگم من جنین دارم تخمک ندارم بع ...

وای خدا خیرتون بده الهی. من پدر و مادرم چندین ساله ارزوی داشتن یه بچه دیگه به دلشون مونده و متاسفانه هم مادرم تخمک نداره و هم اسپرم پدرم ضعیفه و احتمال بچه دار شدن پایینه خیلی. دیگه به حدی مشکلمون زیاده که کار به طلاق و جدایی داره کشیده میشه. اگه شما یه لطف کنید در حق ما و اینکارو برامون انجام بدین. تا دنیا دنیاست دعاتون میکنبم و الهی هرچی از خدا بخواین بهتون بده. اینکارو برای ما میکنید؟ 

ن من خودم بخوام اهدا کنم رایگان میدم پول نمیخوام ولی این بدرد کسی میخوره که ن تخمک داشته باشه ن اسپر ...

من از بس که فشار رومه و واقعا دارم اب شدن خانوادم رو میبینم دارم دیونه میشم. برا همین اومدم اینجا شاید فرجی بشه

وای خدا خیرتون بده الهی. من پدر و مادرم چندین ساله ارزوی داشتن یه بچه دیگه به دلشون مونده و متاسفانه ...

ببین عزیزم من به خودم باشه اینکارو میکنم ولی اهدا کردن خیلی شرایط داره که ی درصد کمیش اختیار با خودمونه برای اهدا اونجا اولا اولویت رو میذارن برای زوج‌های جوان بعد اینکه اصلا بچه نداشته باشند و محدودیت سنی داره من بخوام هم اونجا قبول نمیکنن متاسفانه چون برای کسی خواستیم انجام بدیم قبول نکردن چون ی بچه داشتن از خودشون

ببین عزیزم من به خودم باشه اینکارو میکنم ولی اهدا کردن خیلی شرایط داره که ی درصد کمیش اختیار با خودم ...

اها متوجهم درسته😔 به هرحال خدا خیرتون بده. برامون دعا کنید ممنونم

اها متوجهم درسته😔 به هرحال خدا خیرتون بده. برامون دعا کنید ممنونم

حتما عزیزدلم من خودمم بچه ندارم درک میکنم چقدر شرایط سخته ان شالله خدا به چشم انتظارا ی بچه صحیح و سلامت ببخشه چشم انتظاری برای بچه خیلی سخته خیلی