2777
2789
عنوان

خانم های شاغل حقوقتون چقدر

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 24 پست
آره تهران

خب اون خانمی که بچشو این مهد می‌زاره حتما ۴۰,۵۰ میگیره

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
بله ولی تابستون که پول نمیدن اگه بخوان بدن باید جدا بدن ترم تابستونه نود ملیون برا یه ترم تحصیلی سه ...

اگه واقعا این مبلغ خیلی خیلی زیاد

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی خانم شاغل بچه را بذار مهد هزینه را آقا بده؟!!خوب اونجوری میگه خانم شما بمون خونه بچه را نگه دار

من که خانه دارم اما خب یعنی خانومی ک شاغله هزینه مهد بچشو باید خودش بده فکر نکنم حداقل اطراف ما خدارو شکر اینجوری نیست

خب اون خانمی که بچشو این مهد می‌زاره حتما ۴۰,۵۰ میگیره

من کلی گفتم و اینجور بخواهد پول بده که پرستار  راحت تر خیلی با مبالغ کمتر از این میآیند بچه را نگه می دارند البته ت-۴سال به بعدش مهد بهترکه بچه یه چیزهایی یاد بگیره

من که خانه دارم اما خب یعنی خانومی ک شاغله هزینه مهد بچشو باید خودش بده فکر نکنم حداقل اطراف ما خدار ...

والا من شاغلم کل حقوقم که تو خونه خرج میکنم حالا هزینه مهد یا هرچی تازه بچه ها را فقط مامان من نگه میداره

ببخشید پس شوهرت چیکار میکنه؟😳

دوتایی برای زندگیمون تلاش میکنم وقتی میبینم پول من رفاه زندگی بالا می‌بره الان  خرج نکنم کی خرج کنم 

خودم خرج نکنم بدم دکتر زیبایی اونم برای کارهای الکی اون خرج کنه 

یا خودم و بچه هام او رفاه کمتری زندگی کنیم بعدم پول رو پول طلا رو طلا برای کی برای چی!!؟!

دوتایی برای زندگیمون تلاش میکنم وقتی میبینم پول من رفاه زندگی بالا می‌بره الان خرج نکنم کی خرج کنم ...

واقعا خسته نباشید کاشکی شوهرت قدرتو بدونه چون هم شاغلی هم مادری هم ب فکر رفاه زندگیتی

سه تا ۱۵ میشه چهل پنج میل پزشکی ترمی یعنی سه ماه درس خواندن ۹۰ ملیون

هر سال دو ترمه... اینجوری در نظر بگیر

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔