2777
2789
عنوان

نمیخوام زندگي کنم بسه دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 23 پست
چرا رفتی ؟

معدل نهمم ۲۰ بود واسه همین اومدم نظری من به تجربی علاقه داشتم ولی چون ریاضیم خوب نبود نرفتم معلم ریاضیمون پارسال الکی نمره همه رو بیست داد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علاقه ندارم حتی متنفرم

منم از فرهنگیان متنفرم ولی الان دارم فرهنگیان میخونم و راه فرار ندارم

باید همزمان سعی کنی دو تا رسته را بخونی و امتحاناتش رپ بذی تا دیپلماشونو بگیری

چه رشته ای دوست داری

منم از فرهنگیان متنفرم ولی الان دارم فرهنگیان میخونم و راه فرار ندارمباید همزمان سعی کنی دو تا رسته ...

کل مشکلم همینه نمیدونم چی میخوام کل تابستون رو فکر کردم ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدم 

الان من چیکار کنم دارم میمیرم از غصه

وقتی درس میخونی همش با خودت نگو وای خدایا چی کار کنم خسته شدم نمی‌کشم 

به قولی 

غر نزن 

دیگه بخون 

برای اینکه انگیزه بگیری اون جایی که درس میخونی رو اول مرتب کن اگر اتاق داری که چه بهتر اگر نداری هم همون جایی که درس میخونی رو یه جوری مثل فضای درسیش کن 

من خودم هر وقت انگیزه ندارم یه قهوه یا چای میخورم 

بعدش خودکار رنگی و این چیزایی که دارم رو میارم 

یکم به هر حال بهم انگیزه میده 

گوشی هم بذار کنار با تمرکز بخون 

وقتی درس میخونی همش با خودت نگو وای خدایا چی کار کنم خسته شدم نمی‌کشم به قولی غر نزن دیگه بخون برای ...

اگه از امروز شروع کنم میتونم جبران کنم دوماه خراب کردم 😭😭😭😭😭😭😭😭

اگه از امروز شروع کنم میتونم جبران کنم دوماه خراب کردم 😭😭😭😭😭😭😭😭

اره میتونی عزیزم چرا نتونی 

اصلااا دیر نشده خیلیا فقط ماه های آخر تلاش می‌کنن که اونو هم به راحتی جبران می‌کنن