2777
2789
عنوان

اگرزندگیتون در این حد بود خوشحال بودین⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2547 بازدید | 193 پست
ماساژ قلبی لازمه 🤣🤣 الان سکته میکنه

هرچی ریپلایشونو نمیخونی و جواب نمیدی 

پشت سر هم ریپ میزنن😅

واقعا ادم میترسه سکته کنن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرچی ریپلایشونو نمیخونی و جواب نمیدی پشت سر هم ریپ میزنن😅واقعا ادم میترسه سکته کنن

😂اصلا نباید جواب اینارو داد 

همه پیام هاشون بنداز اشغالی 🤣 

اره واقعا 😂😂🥴 انقد هم بیکارن  و پیگیرت هستن ک ببینن کجا چی گفتی چی نگفتی 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
😂اصلا نباید جواب اینارو داد همه پیام هاشون بنداز اشغالی 🤣 اره واقعا 😂😂🥴 انقد هم بیکارن و پیگیر ...

دقیقا ارزش خوندن ندارن

دیگه کسی ک بخواد بخونه متوجه میشه حقارت اینارو

کاش خدا انقدر بهشون بده ک دیگه دنبال بقیه نیفتن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
😂اصلا نباید جواب اینارو داد همه پیام هاشون بنداز اشغالی 🤣 اره واقعا 😂😂🥴 انقد هم بیکارن و پیگیر ...

دقیقا 

کسی که احساس خوشبختی و آرامش داشته باشه هیچ وقت شروع کننده بحث یا اهل نیش و کنایه نیست یا اصلا اون قدر پیگیر کسی تو این سایت نیست که بخواد یه جا گیرش بیاره و عقده و حسادتش رو تخلیه کنه 

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
دقیقا ارزش خوندن ندارندیگه کسی ک بخواد بخونه متوجه میشه حقارت ایناروکاش خدا انقدر بهشون بده ک دیگه د ...

دقیقا از بیکاری شونه 

بیمارن 

دقیقا کسی که احساس خوشبختی و آرامش داشته باشه هیچ وقت شروع کننده بحث یا اهل نیش و کنایه نیست یا اصلا ...

دقیقا 👌👌👌 امیدوارم خدا بهشون آرامش بده ک پاچه مردم نگیرن 

وای بمیرم واسش ..اخه چرا نداره ؟یاداره نمیده؟ سرکار نمیره؟

خدا نکنه چرا تو بمیری باباش بمیره من بمیرم الهی ک پای این بچرو به این گند خونه وا کردیم 

داره تا دلت بخاد خیلی خسیسه غنیمت میدونه پول بیشتر تو حسابش بمونه تا لحظه اخر همه چیزو تعویق میندازه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اگه خودتونو با کسی مقایسه نکنید با همین زندگی معمولی هم میشه خوشحال بود

دقیقا مقایسه طعم خوش لحظه هامون را میگیره👏👏

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

سلام عشق من🥰

دقیقا همینطوره

توقع بالاتر از خودت داری ک فکر می‌کنی نمیشه خوشحال بود ، از تو حرفاتم پیداست ، لباس خارجی نمیتونی نه ...

👌👌👌

دلیل خوشحالی هاتون چی هست 

البته اگر تمایل دارید بفرمایید ...

دوست دارم دلیل خوشحالی ها را ببینم و کیف کنم😍

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

سلام میشه ادرس وبلاگتون رو داشته باشم؟

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای انسان بودن زیادی آسیب پذیر بودم کاش درختی ، تخته سنگی،چیزی بودم..

اگر زندگی منو بینی چقد ساده و دور از تجملات هست 🥲😂همیشه حالم خوبه دو سال هم هست ازدواج کردم حالا ...

بزرگترین شادی و آرامش زمانی هست که خودمون سبک زندگی مون را بسازیم و رضایت داشته باشیم و مقایسه نکنیم.

من کمتر خانمی اینجوری دیدم.

واقعا آفرین👏👏👏

سلام عشق من🥰دقیقا همینطوره

🥰

سلام میشه ادرس وبلاگتون رو داشته باشم؟

سلام به روی ماه تون مهشید جان