2777
2789
عنوان

خستگی دانشگاه

66 بازدید | 6 پست

از دانشگاه تا خونمون یک و نیم تا ۲ ساعت راهه 

هر روزم کلاس دارم و این مسیرو با مترو میرم 

واقعا بعدش کلا خسته میشم طوری که نمیتونم درس بخونم 

برای همین بیشتر کلاسام شرکت نمیکنم چون هم خیلی زمان رفت و آمدام زیاده هم سر کلاس نمیتونم خوب متوجه شم 

وقتایی هم که خونم و درس نمیخونم عذاب وجدان منو میگیره 

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم ؟!

من انقد خونه موندم حاضرم روزی پنج ساعت تو راه دانشگاه باشم ولی فقط برم

غ‍‌م ب‍‌ه‍‌م گ‍‌ف‍‌ت: خ‍‌ی‍‌ل‍‌ی ق‍‌وی ه‍‌س‍‌ت‍‌ی‍‌اا ! گ‍‌ف‍‌ت‍‌م چ‍‌ط‍‌ور:؟ گ‍‌ف‍‌ت: اخ‍‌ه #ن‍‌اب‍‌ودت ک‍‌ردم ول‍‌ی ه‍‌ن‍‌وز داری #م‍‌ی‍‌خ‍‌ن‍‌دی ♡ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲ساعتش واقعا سخته چه برسه ۵ ساعت

پنج ماه تو خونه نموندی بدونی این از اون ۲ ساعت راه دانشگاهم سخت تره🥲

دنبال کتابخونم ولی سمت ما پیدا نمیشه مجبورم خونه بمونم انقدر عضله هام گرفته از بس نه راه رفتم نه حرکت کردم تازه بخاطر اینکه همش سرم پایین بوده آرتروز گردنم گرفتم فکر کنم

غ‍‌م ب‍‌ه‍‌م گ‍‌ف‍‌ت: خ‍‌ی‍‌ل‍‌ی ق‍‌وی ه‍‌س‍‌ت‍‌ی‍‌اا ! گ‍‌ف‍‌ت‍‌م چ‍‌ط‍‌ور:؟ گ‍‌ف‍‌ت: اخ‍‌ه #ن‍‌اب‍‌ودت ک‍‌ردم ول‍‌ی ه‍‌ن‍‌وز داری #م‍‌ی‍‌خ‍‌ن‍‌دی ♡ 

پنج ماه تو خونه نموندی بدونی این از اون ۲ ساعت راه دانشگاهم سخت تره🥲دنبال کتابخونم ولی سمت ما پیدا ...

کنکوری هستی؟

منم اینایی که میگی گذروندم 

بعد که رد میشی ازش میفهمی هنوزم چقدر باید سختی بکشی.

کنکوری هستی؟منم اینایی که میگی گذروندم بعد که رد میشی ازش میفهمی هنوزم چقدر باید سختی بکشی.

آره

چی بگم والا آرامشم شده ارزو