تارا777 مدیر عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 3687 عنوان برای شب یلدا چیکار میکنین چی میخرید کجا میرید | مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 21 پست من برخلاف مناسبت های دیگه مثل عید نوروز و سیزده به در و اینا شب یلدا رو خیلی دوست دارم عکس سفره ها و میزهای بقیه رو میبینم لذت میبرم عکس های یلذایی رو میبینم کیف میکنم بازار یه حال خاصی میگیره امروز | 16:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 55189 خوش بحال اونا که خونه پدر و مادر شون جمع میشن .من مامانم تو مناسبت ها خودشو به کوچه علی چپ میزنه خوش ... عزیزم شماخونت همچی بخرجشن بگیرمن اینکارمیکنم اینقدردگه برام مهمون سرزده وبی خبرمیاد لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید
خوشه_های_پشم عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 8772 عزیزم شماخونت همچی بخرجشن بگیرمن اینکارمیکنم اینقدردگه برام مهمون سرزده وبی خبرمیاد اره عزیرم همسرم هم خداروشکر اهمیت میده و همه چی میخره قراره باهم خونه رو تزئین کنیم و کیک بپزیم .ولی دوست داشتم یلدا دورهم باسبماصلا فلسفه یلدا همینه تپل سلطان هستم سوگلی دربار
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 55189 اره عزیرم همسرم هم خداروشکر اهمیت میده و همه چی میخره قراره باهم خونه رو تزئین کنیم و کیک بپزیم .و ... دوست نزدیک یاخواهربرداریافامیلی باهاش راحتید کسی نیست دعوتش کنی؟ لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید
خوشه_های_پشم عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 8772 دوست نزدیک یاخواهربرداریافامیلی باهاش راحتید کسی نیست دعوتش کنی؟ نه خواهر برادرا ی خودم یا شهر دیگه ن یا خونه پدر همسرشون میرن .دوست هم نداریم تپل سلطان هستم سوگلی دربار
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 55189 نه خواهر برادرا ی خودم یا شهر دیگه ن یا خونه پدر همسرشون میرن .دوست هم نداریم سر خودت همسرت سلامت لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید
خوشه_های_پشم عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 8772 سر خودت همسرت سلامت فدات همچنین شما🌺 تپل سلطان هستم سوگلی دربار