2777
2789
عنوان

نحوه رفتار با عروسمون

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 66 پست
برادرم همیشه خودشو می زنخ به بی خیالی و طرف زنشه....من سه بار یاداوری کردم بهشون که زود بیاید ناهار ...

از قصد دیر میاد

حالایه بار پیش بیاد ممکنه

ولی مشخصه از عمد دیر میاد که بی احترامی باشع

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با برادرت صحبت کن یا بگو مادرت صحبت کنه

مادرم چنان عروسش رو دوست داره....حاضر ما فردا تصادف کنیم بمیریم اما عروسش کمر درد نگیره.و کلا پول هاشو خرج عروس و پسرش می کنه

از قصد دیر میاد حالایه بار پیش بیاد ممکنه ولی مشخصه از عمد دیر میاد که بی احترامی باشع

دقیقا چند ساله از زمانی که دوست دختر بود تا حالا که عروسه...یه بار فقط بگو سر وقت بیاد نه اصلا

مادرم چنان عروسش رو دوست داره....حاضر ما فردا تصادف کنیم بمیریم اما عروسش کمر درد نگیره.و کلا پول ها ...

اگه پس پشتش به برادرت و مادرت گرمه هرچی بگی فایده نداره تنهاراهش همینه خیلی دیر بری

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂
رفتارش چطور درسته؟؟؟اداب مهون رفتن اینه می گی ناهار فلان ساعت .بعد بعد از ظهر بیاد؟!

من خودم دیر میرم خونه فامیل شوهر زود بری مجبوری صحبت کنی و کمک کنی 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

دقیقا چند ساله از زمانی که دوست دختر بود تا حالا که عروسه...یه بار فقط بگو سر وقت بیاد نه اصلا

اون که از عمد میکنه.

ولی قبول کن که بی عرضگی از برادرای خودمونه.

منم همچین نمونه هایی دارم..

همسرتو بچسب و دیرم برو مهمونیشون

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
من خودم دیر میرم خونه فامیل شوهر زود بری مجبوری صحبت کنی و کمک کنی

نه دیگه سه ساعت دیرتر بعدناهاریاشام

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂
یکی دوبار دیدم نمیام کیک رو بریده گذاشتم جلوشون...برخورد که چرا با ما عکس ننداختی...فکر کن ده و نیم ...

ده و نیم؟؟؟😲😲

خدایی مخصوصا داره اینکارا رو میکنه اسی

من بودم تا چند وقت دعوتشون نمیکردم.

البته اگه مادرت ببخشید که میگم جرت نمیده.

چون گفتب عروسی دوسته

اون که از عمد میکنه. ولی قبول کن که بی عرضگی از برادرای خودمونه.منم همچین نمونه هایی دارم..همسرتو بچ ...

برادرم خیلی مشکلات داره..اصلا نه کار داره نه مسیولیت حالیشه...بچه ننه است..‌مادرم خودشو کشت اینو داماد کنه.خونه ماشین کار پول طلا دلار داد باز این‌همون بی خیاله...زنش هم مشکلش اینه که طرف ما اهمیت نمی ده اما وقتی خانواده خودش باشن وای چقدر عوض می شه...

پدرش هم به شدت بی ادب و فضوله...یه بار به شوهرم گفت شما دو تا باجناق با هم بدید نه بعد خندید و گفت معلومه معلومه ...به هسرم خیلی بر خورد گفت وقدر وقیحه .یا به شوخی هر حرفی می زنه

ده و نیم؟؟؟😲😲خدایی مخصوصا داره اینکارا رو میکنه اسیمن بودم تا چند وقت دعوتشون نمیکردم. البته اگه م ...

منم دیر دعوت می کنم عزیزم چون دعوای اساسی با همسرم دارم...نمی دونی حانواده همسرم انگار ساعت قورت دادن خیلی وقت شناس و اهل اداب هستن....مثلا بگن چهار میایم .وایسادن جلو در نگاه کنن چهار شد زنگ در می زنن...

من بین اینا و عروس و برادرم گیر کردم..

پیک نیک وایییییی رفتیم گفتیم صبح می ریم اینا سه اومدن.....شوهرمو کارد بزنی خونش نمی اومد

ده و نیم؟؟؟😲😲خدایی مخصوصا داره اینکارا رو میکنه اسیمن بودم تا چند وقت دعوتشون نمیکردم. البته اگه م ...

مادرم می گه قربون عروسم برم که از بس کار می کنه خسته است بشین بشین عروس گلم اشکال نداره.....شانس ماست

اگه پس پشتش به برادرت و مادرت گرمه هرچی بگی فایده نداره تنهاراهش همینه خیلی دیر بری

همسرم‌هم‌ همین حرف شما رو زد..گفت ابروداری کن همون سالی یکبار همرو جمع کن خونه ما..‌فرهنگ ما اینا یکی نیست..مادرت هم عین شیر پشت ایناست..

من دیر مثلا نیم ساعت شده اونم به خاطر ترافیک رسیدم خونه مادرشوهر خودم..‌دعوای ریزی منو کرد....که عروس ما منتظریم اخه زودتر راه بیافتید مگه بچه داری که دیر اومدی و....یعنی مادرشوهرم و خواهراش تو روم می‌گن که حال نکردن

نه دیگه سه ساعت دیرتر بعدناهاریاشام

نه باید وقتی بری دیگه سفره پهن کردن آماده سرو غذا زود هم پاشی 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

اذیت بشه.چی میشع مگه؟؟؟چه طور وقتی اسی که خواهرشه ناراحت میشه‌... پیش همسرش که داماد خانوادس یه جورا ...

چی بگم والا 

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱