2777
2789
من تخم کبوتر و تخم بلدرچین دادم یکم بهتر شده از نظر خودم

اینقدر که تخم کبوتر دادم کل پرنده فروشا مارو میشناختن 😅

برای ما اثر نکرد 

انشالله برای شما اثر کنه

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
من تهرانم هفته پیش بردمش دکتر اطفال گفت سالمه فقط تاخیر حرکت داره باهاش کارکن راه بیافته ، ولی یه مر ...

الان زوده برای  تشخیص اوتیسم فعلا تمرکزت رو بزار ک راه بره

دکتر یا مغزو اعصاب ببر مثل دکتر محولاتی و کریم زاده و ...

یا روانپزشک ببر مثل حکیم شوشتری و کتایون خوشابی و رازجویان و ...

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینقدر که تخم کبوتر دادم کل پرنده فروشا مارو میشناختن 😅برای ما اثر نکرد انشالله برای شما اثر کنه

نه بعد دادن تخم بلدرچین هر کلمه ای رو بگم و تکرار کنم انگار راحت و زود تر می‌تونه بگه و نسبت به قبل بهتر یاد میگیره و یادش میمونه 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
۹ ماهگی دندون درآورد۱۰ ماهگی نشست۱۴ ماهگی چهار دست و پا میرفت کار خاصی نمی‌کردمن ۱۸ ماهگی بردم دکتر ...

پسرم خیلی زود دندون در آورد الانم راه نمیره ولی از مبل میگیره میره و از مبل بالا میره ، اشاره نمیکنه و نمی‌فهمه ولی عصبانیت و اخم مارو میفهمه و اوا سازی خوبی داره رشد جسمیشم خوبه 

پسرم خیلی زود دندون در آورد الانم راه نمیره ولی از مبل میگیره میره و از مبل بالا میره ، اشاره نمیکنه ...

تاخیر رشدیه

دستشو بگیر راه بره

ببر پارک تو برگا ، چمن ها دستشو بگیر راه بره

تونل درست کنه از توش رد بشه

لای پتو بپیچ سرش بیرون باش پتو بازی کن

و ماساژ خیلی خیلی خیلی مؤثره

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

عزیزم بعد از دوسالگی امگا3بده من دوماهه میدم واقعا تاثیر داره

فقط تا سه سالگی زمان داری امگا3بدی چون بعدش دیگه رو تکلم تاثیر نداره

از بازار بهارک دانلود کن اشتراک بخر دویست و پنجاه تومن عالیه

خدا رو شکر که اوتیسم نیست ، ببخشید میتونی بگی وقتی ۱۴ ماهه بود چه طور بود و اینکه از کی برایش دکتر

چهار ده ماه که زوده واسه حرف زدن

تی وی و گوشی رو قطع کن باهاش کار کن حسابی از الان،کتاب بخر بخون فلش کارت بگیر

ازمایش خون و ادرار و مدفوع دادیم ولی هنوز جواب نگرفتیم نمیدونم شاید داشته باشه چون قطره ویتامین اصلا ...

انشالله که همه چی سالم و بی نقصه

و هر چه زودتر دلبندت هم راه میره هم حرف میزنه 

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی