2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید عزیزم من برای ارزیابی اوتیسم وقت گرفتم ، میترسم ، بچه شما فهم و درکش از محیط و صحبت‌های شما ک ...

منم ی دکتر گفت احتمالا طیف اوتیسم باشه

اینجور بچه ها بیشتر ب کاردرمانی نیاز دارن تا گفتار

حتما پیگیر باش

الان تو ۴ سالگی خوبه

درک و دستور پذیری و شناخت و ...

ولی هنوز رنگ ها رو نمیدونه و خیلی چیزهای دیگه ک باید ی بچه ۴ ساله بلد باشه

روانپزشک جدیدا دید گفت طیف اوتیسم نیست حالا ب خاطر کاردرمانی یا اشتباه تشخیص دادن

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
بچه موبایل و تی وی استفاده نکنه انشالله که خوب میشه و از نگرانی خلاص میشین با ورزش قابل حله ای خواهر ...

انساالله خدا خودش کمک هممون باشه ،

راستی عزیزم پسرت درکش از مسائل اطرافش چطوره ؟البته الان نه ها وقتی زیر دوسال بود چیزی میگفتی یا چیزی میخواستی ازش یا چیزی می‌پرسیدی متوجه میشد یانه ؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
منم ی دکتر گفت احتمالا طیف اوتیسم باشهاینجور بچه ها بیشتر ب کاردرمانی نیاز دارن تا گفتارحتما پیگیر ب ...

خدا رو شکر که اوتیسم نیست ، ببخشید میتونی بگی وقتی ۱۴ ماهه بود چه طور بود و اینکه  از کی برایش دکتر 

ببخشید عزیزم من برای ارزیابی اوتیسم وقت گرفتم ، میترسم ، بچه شما فهم و درکش از محیط و صحبت‌های شما ک ...

پیش هر کسی نبر که رو‌بچه عیب بزارن و بدتر اعصابت رو‌داغون کنن

من شهر خودمون بردمش گفتن بیش فعاله عدم تمرکز داره 

نابودم کردن

کلی دارو دادن 

اصلا داروها رو‌نگرفتم

تبریز پیش دکتر برزگر فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان بردمش 

کلی به حرکاتش دقت کرد 

وسایل و از میز مینداخت رو زمین پسرم با دقت نگاهش میکرد 

گفت برو در و ببند ، پسرم انجام داد

درسته شلوغه ولی افراطی نیست

گفت هیچ مشکلی نداره فقط اکتیوه رو بچه عیب نزارید 

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
اره خیلی کم ونامفهوم...بعدیه دفعه شروع کردبه مامان وباباگفتن....تازه اشارشم ضعیف بودکلی باهاش دردسرد ...

منظورت از اشارش ضعیف بود چیه ؟یعنی چیزی ازش می‌پرسیدی یا چیزی ازش میخواستی متوجه نمیشد ؟

ای وای خدای من یعنی منم ببرم دکتر ؟اینقدر بخاطر مدل راه رفتن و قد نکشیدنش بردم دکتر که گفتم برا حرف ...

فعلا زمان بده

هنوز زوده 

خدا رو چه دیدی شاید به حرف افتاد

پیش هر کسی نبر که رو‌بچه عیب بزارن و بدتر اعصابت رو‌داغون کننمن شهر خودمون بردمش گفتن بیش فعاله عدم ...

من تهرانم هفته پیش بردمش دکتر اطفال گفت سالمه فقط تاخیر حرکت داره باهاش کارکن راه بیافته ، ولی یه مرکز دیگه هم نوبت گرفتم برای ارزیابی اوتیسم واسه ماه بعد نوبت داده من خیلی نگرانم 

انساالله خدا خودش کمک هممون باشه ،راستی عزیزم پسرت درکش از مسائل اطرافش چطوره ؟البته الان نه ها وقتی ...

خوب بود

کنجکاوی و هیجان نسبت به محیطهای تازه و  غریبه زیاد داشت و داره 

من تهرانم هفته پیش بردمش دکتر اطفال گفت سالمه فقط تاخیر حرکت داره باهاش کارکن راه بیافته ، ولی یه مر ...

کمبود ویتامین نداره؟

خدا رو شکر که اوتیسم نیست ، ببخشید میتونی بگی وقتی ۱۴ ماهه بود چه طور بود و اینکه از کی برایش دکتر

۹ ماهگی دندون درآورد

۱۰ ماهگی نشست

۱۴ ماهگی چهار دست و پا میرفت کار خاصی نمی‌کرد

من ۱۸ ماهگی بردم دکتر ک چرا راه نمیره و شروع ماجرا

دستشو میگیری راه میره

پاهاشو میتونه زمین بزاره

آزمایش میگیرن و شاید mri 

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
منظورت از اشارش ضعیف بود چیه ؟یعنی چیزی ازش می‌پرسیدی یا چیزی ازش میخواستی متوجه نمیشد ؟

نه دیگه...یعنی اگه اون موقع بااینجااشنابودم میگفتم حتما اتیسم هست....البته حدود۴سالگی بردمش پیش دکتررابطیان روانپزشک اطفال هست توتهران اون گفت نیست ولی حتمابفرستش مهدتاموقع مدرسه آماده بشه...ویتامین بهش داد....

خوب بودکنجکاوی و هیجان نسبت به محیطهای تازه و غریبه زیاد داشت و داره

دختر منم خیلی شلوغ کاره اصلا یجا نمیشینه فقط میگه از در و دیوار بره بالا و شلوغ کنه میترسم پیش فعال باشه ولی درکش خوبه هر چی بگم خوب متوجه میشه