2777
2789
عنوان

دیگ حقوقم کفاف زندگیمو نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 49 پست
اینجا اینقدر تمدید میزنن تا سن خر رو پیدا کننسابقه بالا میشن اما هنوز تمدید طرحین

جدیی میگیی؟ 

منو نخاستن و نمیدونم چرا 

معاونت و بیمارستانمون دستشون باهم تو ی کاسه بود،  

من روانپزشکی بودم حجم کار چون پایین بود خ خواهانو تقاضا داشت گفتن تو را نمیگیریم، 😭

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب یه جشن خوب گرفتی دیگه. یه بخشش رو داماد قبول میکرد خوب میشد. برای ما یا داماد میگیره یا یه بخشیش ...

بعدش باز تو عروسی ک مخارج خیلی سنگین تره انتظار داشتن کمکشون کنیم همون بهنر خودم دادم

جاست الان
نکنه پیچوندی و خیلی استعلاجی میبردی اونام خسته شدن ازت؟

نه اتفاقا اصلااااا،  

مترون ادم بی شرفی بود احتمالا دیده من چراغ سبز نشون نمیدم دکمه منو زده

هر دفعه گندش بالا میومد با بچه ها میریخت رو هم

جدیی میگیی؟ منو نخاستن و نمیدونم چرا معاونت و بیمارستانمون دستشون باهم تو ی کاسه بود، من روانپزشکی ...

برو با مترون حرف بزن چون اونه باید نامه درخاست نیاز به تو رو بده اگ قبول نکرد برو پیش رییس بیمارستان

جاست الان
اره بابا تازه نمیخاستم تمدید کنم کلی التماسم کردن بیام

چمد سال سابقه کار داری؟؟؟ 

بیمارستان جسمی خیلی سختهه؟ 

من تاحالا کار نکردم. میترسم  به حقوقشم نمی ارزهه

نه اتفاقا اصلااااا، مترون ادم بی شرفی بود احتمالا دیده من چراغ سبز نشون نمیدم دکمه منو زدههر دفعه گ ...

حواست باشه پیش رییس بیمارستان نگی مترون چوب لا چرخم میذاره اولش بگو بلددنییتم گفت برو پیش مترون بگو ایشون گفته نیاز ندارم بهتون ولی خب دوستای دیگم تونستن تمدید بزنن من بلد نیستم چیکار کنم منم تمدید کنید

جاست الان
برو با مترون حرف بزن چون اونه باید نامه درخاست نیاز به تو رو بده اگ قبول نکرد برو پیش رییس بیمارستان

با تنها کسی که صحبت نکردم رئیس بیمارستانه، اثر داشت یعنی؟ 

پایانمو رفتم گرفتم دیگه،، دیگه کار از کار گذشت

بعدش باز تو عروسی ک مخارج خیلی سنگین تره انتظار داشتن کمکشون کنیم همون بهنر خودم دادم

عههه. پس همون بهتر که کمک نگرفتی. انقد از این پولا میاد و می‌ره تو زندگی. فدای سرت مهم اینه که روی پای خودت هستی و صفر تا صدو خودت انجام دادی منت کسی سرت نیست. انشالله خوشبخت بشی عروس خانوم. 

حواست باشه پیش رییس بیمارستان نگی مترون چوب لا چرخم میذاره اولش بگو بلددنییتم گفت برو پیش مترون بگو ...

همکارم رفته بود اتاق مترون منم رفتم ولی همکارم و مترون نمیدونستن من پشت درم، صداشون از پشت در اومد ک با هم بستن اونا بگیرن و منو نگیرن 

چمد سال سابقه کار داری؟؟؟ بیمارستان جسمی خیلی سختهه؟ من تاحالا کار نکردم. میترسم به حقوقشم نمی ارزه ...

اولین تمدید طرحمه

بستگی داره کدوم بخش بیفتی من بخشی افتادم ک تبعیدیا رو میفرستن توش پر کاااااااااار ولی خب سرپرستارم و همکارام خوبن برا همین سختیشو حس نمیکنم

قبلش ای سی یو بودم اینقدر اشعالا اذیت میکردن شده بودم پوست و استخون با اینگه دوتا مریض بیشتر نداشتم همش ترس زیراباشونو داشتم 

جاست الان
با تنها کسی که صحبت نکردم رئیس بیمارستانه، اثر داشت یعنی؟ پایانمو رفتم گرفتم دیگه،، دیگه کار از کار ...

اشکال نداره الان برو تهش یا میتونی تمدید کنی یا ن

یکی از تمدید طرحیامون بعد ۷ سال اومد تمدید طرح کرد گرفتنش

جاست الان
اولین تمدید طرحمهبستگی داره کدوم بخش بیفتی من بخشی افتادم ک تبعیدیا رو میفرستن توش پر کاااااااااار و ...

هم سنو سالیم پس حدودا. 

تاحالا رفتی تو فکر اینکه بری تامین؟ 

منم از اینکه برم جسمیو چون کار بلد نیسم زیر ابمو بزنن خ میترسم