2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد مهمان

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 25 پست

از الان نه

میتونی همون موقع مثلا یه جا رو مشخص کنی بگی بی زحمت بیاین اینجا دودش بچه ها رو اذیت نکنه

بعد ریز روفرشیو اونجا مهن کرده باشی

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ...💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نه نمیخرن که هیچ همین الانشم عقیده دارن فرشت جنسش خوب نیس(چون مال جهازم بوده ) 😤😤😤

کار خودتو کن اهمیت نده 

پرو باش 

وگرنه سوارت میشن 

بگو جنسش اصلا اشغاله من راحتم باهاش شما طلا بخرید پهن کنید 

از الان نهمیتونی همون موقع مثلا یه جا رو مشخص کنی بگی بی زحمت بیاین اینجا دودش بچه ها رو اذیت نکنهبع ...

بچه نداریم بینمون اونم که مسن هست قلیان می‌کشه😅 همون رو فرشی و میندازم خیالم راحت بشه

آره خب ولی این مهمانی ها هم سالی دوباره

بدم میاد از مهمونیایی که قلیون میارن چه کاریه آخه فکر فرش و زندگی مردم نمیکنن منم با قوم شوهرم همیشه همین مشکلو دارم براشون مهم نیست فرش بسوزه یا نسوزه 

آره خب ولی این مهمانی ها هم سالی دوباره

راکت رو فرشی بنداز من اگه مثل تو مهمون زیاد داشتم روفرشی می‌انداختم اما نهایت سالی یک بار خواهر شوهرم میاد اونم سینی می‌زارم زیرش چون قلیون میارن با خودشون

بچه نداریم بینمون اونم که مسن هست قلیان می‌کشه😅 همون رو فرشی و میندازم خیالم راحت بشه

آره یه وقت نسوزه خدای نکرده

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ...💛
کار خودتو کن اهمیت نده پرو باش وگرنه سوارت میشن بگو جنسش اصلا اشغاله من راحتم باهاش شما طلا بخرید په ...

آخه منم از این لجم میگیره که جنس فرشم از فرشای خودشون بهتره ولی بازم ایراد میگیرن