2777
2789
عنوان

هیچوقت تصورم از ازدواج این نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 67 پست
قشنگم شوهر شما مشکل تربیتی و شخصیتی داره خباصن راهش این نیس خانواده شو فراموش کنهراهش اینه تعادل رو ...

۴ سال یاد نگرفت

واقعا فکر میکنی میتونه؟

به شدت شخصیت بچه گانه و ضعیف و وابسته ای داره

طوری که اگه یکم تحت فشارش بزاری تهدید به خودکشی میکنه حتی یکی دوبارم اینکارو کرده که منو خونوادشو بترسونه و جلب توجه کنه

حتی داروی اعصابم بهش داده دکتر

ای بابا از کدومش بگم….

جوونیم سوخت واقعا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من نه تنها دوسم نداشت، که عاشق یک نفر دیگه بود. خونوادش راضی نشده بودن برن خواستگاری و بخاطر پدرش با من ازدواج کرد.چون پدرامون دوست بودن. و خانوادگي از پدرشون خیلی حساب میبرن

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
وااای خدا کمکش کنه انشاالله

اخه بدی قضیه اینکه مرده بی پولم هست مستاجر راننده تاکسی

زنگ زده بود پول قرض بگیره برای خرید انگشتر برای این بنده خدا از ظهر نا الان ناراحت دختره ام کاش بهم بخوره گناه داره اون طفلک ی عمر ازدواج نکرد الان باید زن ی مرد این شکلی شه خدا برای کسی نخواد 

۴ سال یاد نگرفتواقعا فکر میکنی میتونه؟به شدت شخصیت بچه گانه و ضعیف و وابسته ای دارهطوری که اگه یکم ت ...

خب بذار برو دختر جان 

این که پول داره نه اخلاق داره نه دوسش داری

سعی کن یه استقلالی کسب کنی جدا شی

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
احتمالا اونم ب اجبار خانوادش ازدواج کرده و میلی نداشتهاگه خیلی داری عذاب میکشی جدا شو , ب هیشکی جز خ ...

به اجبار خونوادش نه ولی از سره عشق هم ازدواج نکرده 

احساس میکنم یجورایی با خودش لج کرده

چیشد که بهتر شد؟

فاصله مکانی خونه رو از خونوادش جدا کردیم و اینکه یه جنگ بزرگ راه انداختم بالاخره بعد از ده سال گفتم دیگه نمیتونم طلاق می‌خوام اونوقت دید قضیه جدیه خودشو جمع کرد نشست سر جاش می‌دونی مردا رو باید گاهی ترسوند نباید خاطرشون از بودن همیشگی ما جمع باشه

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
الان چی؟دوست داره؟

الان آره، کلا بعد ازدواج و مخصوصا بعد زایمان اولم کلا به آدم دیگه شد.مهربون،عاشق،دست و دلباز و...

ولی خب اون یک سال و نیم عقد، بدترین دوران بود. حتی با اینکه الان خوبیم،بخاطر اون دوران افسردگی گرفتم😭

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
عزیزم تو که میگی نمیخوای جدابشی ،پس خودتو از فکرکردن به این چیزا رها کن،روحتو آزاد کن برو باشگاه با ...

همه ی اینکارارو میکنم عزیزم❤️خیلی سعی میکنم که خودم حداقل نجات دهنده ی خودم باشم

ولی باز اون خلع که تو وجودم میمونه اذیتم میکنه

اینکه اسماً همسر دارم ولی هیچ محبتی نمیبینم؛جلو چشمم توجهش رو به بقیه میبینم و میفهمم که بلده اما نه برای من؛بیخیالیش و سردیش اذیتم میکنه؛اینکه هربار تحقیرم میکنه؛به خونوادم توهین میکنه باهاشون دشمنی میکنه؛یا یجوری برخورد میکنه انگار بزور داره زندگی میکنه 

همه ی اینا اذیتم میکنه هرچقدر که میخوام اهمیت ندم

از من به همه نصیحت اگه بچه ندارین جدا شدین به خدا حیفه عمر و سلامتی آدم که پای همچین عوضی هایی حروم ...

من بچه ندارم و فکر نمیکنم هیچوقت تو این زندگی و با این ادم بچه دار شم

ولی برای جدا شدن هم انقدر قوی نیستم 

خب بذار برو دختر جان این که پول داره نه اخلاق داره نه دوسش داریسعی کن یه استقلالی کسب کنی جدا شی

خودمم به همین فکر میکنم

اول باید یه منبع درامدی داشته باشم بعد جدا شم

وگرنه نابود میشم