به بچم از کوچیکی یاد داده بودم غذا میخوره پرت نکنه یا حتما رو پارچه مخصوصش بشینه تا غذاشو بدم بعد خو ...
ماشاالله هم خیلی زرنگید هم بچتونم فک کنم آروم ، چون منم از نوزادیش در حال تلاش و آموزشم ولی با هر وعده غذا خونه رو نابود میکنه ، کلا از بهم ریختن لذت میبره در کابینت ها و کمد و کشو ها رو باز میکنه میریزه بیرون میره سراغ بعدی ، نزدیکایدو سالشه ولی هنوز تمام مدت بیداریش میخواد من کنارش باشم ، با اینکه آدم فرزی هستم ولی نمیتونم تمام مدت خونه رو تمیز نگه دارم
من بچم میخوابه یه وعده برای ناهار روز بعد یه وعده برای شام درست میکنم غذام به موقع آمادست اما خونه چون توش اسباب بازی ریخته بچه بازی میکنه جمع نمیکنم فقط یه گوشه تعیین میکنم اون بازی کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین بلوک میاره بعد ماشین کوچک کلی بعد ماشین بزرگ بعدوسایل نقاشی بعد خونه سازی و....یک دفعه داد میزن ...
فداش. قانون بذار که تا قبلی رو جمع نکردی بعدی رو نباید بیاری. حالا بچه من یه عادتی داره بعضی پادری ها رو جمع میکنه و پخش و پلا میکنه . یکبار داشتم غذا درس میکردم نزدیک بود با ظرف غذا کله پا بشم یک سال و هفت ماهه ست.
منم تو ذهنم برنامه ریزی میکنم . همه چیز مرتبه اما انرژیم واقعا از دست میره
مادری که بچه کوچیک داره سرعتش باید بالا باشه من موقع پختن غذا نمیزارم ظرف کثیف تو سینک بمونه تا غذام بپزه آشپزخونه رو هم مرتب میکنم بعد پخت غذاهم سریع گاز و سینک میشورم تا بعد ناهار فقط چهارتا ظرف بمونه
قفل کابینت بگیر. بچه من اینقدر این قفل کابینت ها رو میکشه که هر چند وقت یکبار هر کدوم در رفت با چس ...
از نه ماهگی میزدم ، همون لحظه اول میکنه میندازه دور ، بعدم الان دیگه عاقل شده ، در کابینت رو با هر چی ببندم میاد به خودم اصرار میکنه ک باز کنم خب باز نکنم گریه و زاری میکنه
میشه بهم بگی چطوری یادش دادی🙏😕 بچه مد خیلی ریخت و پاش میکنه
سره بچه نباید داد زد تا لج بکنه بعد پارچه باز میکردم میگفتم بیا خوراکی از وقتی نشستن یاد گرفت رو مبل یا هرجای دیگه خوراکی دستش نمیدادم اونم یاد گرفت خوراکی میخواد غذا میخواد حتما باید پارچه بزاره .یا غذا پرت میکرد بهش نخندیدم وقتی تمیز غذا میخورد تشویق میکردم خودمم همش کنارش رو پارچه میشستم غذا میخوردم تا از من یاد بگیره
سره بچه نباید داد زد تا لج بکنه بعد پارچه باز میکردم میگفتم بیا خوراکی از وقتی نشستن یاد گرفت رو مبل ...
منم اینکارا رو میکنم چندتا زیردستی با طرح بچگانه دوختم میسینیم ولی آروم نمیشینه بعد دو ثانیه پا میشه میره .یه هفته دنبالش نرفتم واسه غذا تا عادت نکنه ولی دیدم نمیاد که نمیاد