2777
2789
ببین هر چقدر هم سرعت ما بالا باشهباز این جوجه ها یک شیطنت مبکنن

خب معمولا بچه است باید شیطنت کنه ولی من دیدم مادری که خونه اش تو دوسال بچه داری به گند کشیده شده واقعا خونه بو گرفته بچه نهایتش ریخت و پاش کنه اونم بیشتر با اسباب بازی که کثیف کاری نداره سریع هم جمع میشه ولی سینک کثیف و سرویس بهداشتی کثیف خونه پر آشغال و گرد خاکم دیگه نباید باشه 

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چسبای خودشون به درد نمیخوره من با چسب چهارسانتی دو طرفه زدم بهشون . خیلی محکمن‌.نه من از همون اول زد ...

نمیشه من آنقدری کابینت بالا ندارم کلی وسیله دارم تو پایینی ها باید باز کنم 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

من دوتا بچه سه ساله و یه ساله دارم خونم تمیزه از نظره نظافت ولی نامرتبه چون پر اسباب بازی هست منم سخت نمی‌گیرم.غذاذهم همیشه آماده هست برای بچه هام اگه دوست نداشته باشند جدا میزارم ولی خداییش روتین کارام خیلی زیاده و خسته کننده به خودمم میرسم روتین پوستی و موهامو هر شب که همه میخوابن انجام میدم .اول به خودت برس بعد بقیه کارا این خیلی مهمه

پسرم ۳سالشه 

خونه همیشه تمیز و مرتبه قبلا اسباب بازیاش فقط وسط بود

ولی الان یاد گزفته بهش میگم فقط ماشینایی ک میخوایو بیار همه رو نریز

چندتا ماشین میاره

و چون کارای خونه تقسیم شده و آشپزی با منه

حتی اگه بیرونم بخوام برم غذامو حاضر میکنم بعد میرم

شاغلم هستم🥰

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من دوتا بچه دارم 5و 3ساله هرروز جارو گردگیری میکنم و سرویس و حمام میشورم..یخچال و گاز وتمیز میکنم..ناهار ساعت 1ظهر و شام ساعت 8اماده اس

تینامممم.تعلیق شدم ب مدت یک ماه ..بخاطر تایپک جنگ و طبس..
من دارم به سختی یاد میگیرمصبحا که دانشگاهم ، عصرای یکشنبه و سه شنبه سر کارعصرای روزای زوج خونخ رو تم ...

بچه هم داری؟

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)

بچه ام دوسالشه 

نزدیک زایمانمم هستم 

خونه رو کامل شستم البته فرشام رفت قالیشویی 

کلی کارای ریز خرده برای خوشگل شدن خونه هم انجام دادم 

همین الان هم خودم هم پسرم هم خونه برق میزنیم از تمیزی😅

ارایش هم دارم

غذاهم در حال پخت

ولی خب زیادم جالب نیس اینجوری‌چون حس میکنم امروز فرداست زایمان کنم

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم