2777
2789
عنوان

خونه زندگی ترکیده وبهم ریخته من

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 21 پست
ن نیار فعلااره بچه اولم خیلی اذیت شد از بس بغل کردم ودنبالش دوییدم کمردرد گرفتم

من میترسم اونی ک باردارم زود ب دنیا بیاد مشکل دار بشه بس ک اولیو بغل میکنم و دنبالش میدوم .. شوهرمم کله صبح میره تا ۹ شب اصلنم تعطیلی نداره .. خواهر و مادرمم ک نمیتونم روشون حساب باز کنم خودمم و خودم .. از طرفی دلم نمیخاد فاصله سنی بچه ها زیاد باشه هم اینکه از بعد زایمان میترسم من سزارینی هستم با اون بخیه ها میترسم از پسش بر نیام 😓

هیچ کس رو اینجاندارم یکسالم هست شهرستان نرفتمتنهای تنها

خدا کمکت کنه .ببین به تغذیه ات برس غذاهای مقوی بخور که جون بگیری .دیگه هر وقت بچه خوابید خودتم بخواب که خستگی تو تنت نمونه شب که شوهرت اومد خونه کاراتو انجام بده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میترسم اونی ک باردارم زود ب دنیا بیاد مشکل دار بشه بس ک اولیو بغل میکنم و دنبالش میدوم .. شوهرمم ...

منم سزارینی بودم بچمم انقدر دنبال اولی دوییدم ۷ماهه دنیااومدخیلی سخت بودوالبته هست

خدا کمکت کنه .ببین به تغذیه ات برس غذاهای مقوی بخور که جون بگیری .دیگه هر وقت بچه خوابید خودتم بخواب ...

شوهرم وقتی میاد قفل میکنه رو تلویزیون کمک کجابود چی بشه من کارداشته باشم یکم بچه روبغل کنه