2777
2789
عنوان

خیلی وارد مسائل مردونه شوهرم شدم

74 بازدید | 2 پست

همش میگم بدهی فلانیو بدم .فلان وقت چکته .اجاره مغازرو بده .چرا پولی ک برا اجاره بودو خرج کردی .فلان قرضو چجوری میدی همش میشینم غصه اینچیزارو میخورم شوهرمم نمک نشناسه همشم سربالا حرف میزنه بااینکه فقط خوبیشو میگم.هیچوقتم پول برامن نداره فکر ذکرم شده اینا خوش گذرونی ندارم ی رستوران کافه ارایشگاه هیچجا نمیرم زندگی نمیکنم شما چطو بیخیالید ب اینچیزا

عزیزم انگار منو گفتی دقیقا تا دوماه پیش منم همینطور بودم جوری که خواهرام اسممو گذاشته بودن حسابدار میگفتن همش کاغذ خودکار دستته در حال حساب کتابی شوهرم هی عصبی میشد.انگار خودم از این وضعیت زده شدم یکباره همه چی رو کنار گذاشتم تازه شوهرم یکی دوبار بهم گفت قسطم عقب افتاده قرض فلانی رو چطور بدم من یه لبخند زدم گفتم خدابزرگه و بیخیال بودم بعد خودش یه روز گفت آفرین اینجوری دوست دارم باشی .اتفاقا منم اعصابم خیلی ارومتره اینطوره مگه دیوانه ام کلی حرص و جوش بزنم آخرشم آقا بگه بیخود

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید