2777
2789
عنوان

مادرشوهرم هرچی داره میفروشه میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2104 بازدید | 132 پست
خونه ۴۰۰ داد مادر خودم بنام خودم و گفت این پول دیگه نمیگیرم و نمیخوام اما ماهی ۴ وام ازدواج ماهی ۳ ...

اون 400 رو بگیرین یه خونه با مبلغ کمتر و پایین شهر برین رهن کنید و اضافه پول رو بردارید و باهاش یه کسب و کار کوچیک راه بندازید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن راحت باش من خدا خواسته شدم روحمم خبر نداشت باردارم

عزیزم انشالله بسلامتی نی نی قشنگتو بغل کنی برای منم دعا کن من این ماه خیلی بی حوصلگی و خستگی دارم دست و پای راستم به شدت درد میکنه از وسط سیکل دل درد و کمردرد دارم یه لکه هم دیدم وسط سیکل فقط واقعا دیگه نمیدونم ۳ روزم تا موعدم مونده دعا کن برام که منم باردار باشم

تا یه سنی تامین کننده هستند.بعدش خیر.شما چرا خودتون تلاش نمیکنید.فرض کنید این بندگان خدا فردا فوت کن ...

اون وقت میشینن با سر ارث و میراث که کی چی برد چرا برد دعوا میکنن

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
بله درسته منم اتفاقا پسر بزرگم ۱۱ سالشه از وقتی دنیا اومد براش حساب باز کردیم و پول توجیبیشم براش طل ...

خوب این درسته حتی اسی گفته پدرشوهرم به موقعش به بقیه بچه ها کمک کرد ولی به ما کمک نکرد 

خونه ۴۰۰ داد مادر خودم بنام خودم و گفت این پول دیگه نمیگیرم و نمیخوام اما ماهی ۴ وام ازدواج ماهی ۳ ...

میدونم شرایطت سخته

اما بهت توصیه میکنم از فکر مادرشوهرت بیرون بیا فکر کن فقیره یا به رحمت خدا رفته. مامان خودتم زحمت کشید و دیگه نمیشه توقع کنی ازش.

چه به مامان خودت چه مادرشوهرت بگی پول بده، خیلی خودت و شوهرت کم اجر میشین.

بیا تاپیک مدیریت مخارج. اونجا ببین اشکال کارت کجاست. تو همین مبلغی که نوشتی بازم میشه 11 تومن. 6 میلیون دیگه نیست و نابود شده.

یعنی از یک سری جاها که اصلا حواستم نبوده، قطره قطره رفته و نفهمیدی. 6 تومن و 2 تومنی که خرج خوراک میکنین بشه 8 تومن، شاهانه میخورین و کیف میکنین.

میدونی چی میگم؟

دوست داری تگت کنم تا با کلیت موضوع تاپیک اشنا شی و خلاصه ای از زندگی و مخارج و درامدت رو بنویسی؟ بعد دیگران خیلی دلسوزانه راهنمایی میکنن گلم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
وقتی پسرش حتی نون شب هم نداره پس چرا بچه آورد توی دنیا

خیلی زشته اگه بهشون بگی 

بعدشم اونم برمیگرده میگه تو ک دیدی اینجوریه چرا زنش شدی 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
عزیزم انشالله بسلامتی نی نی قشنگتو بغل کنی برای منم دعا کن من این ماه خیلی بی حوصلگی و خستگی دارم دس ...

ممنونم گلم مرسی

انشاءالله بارداری استرس نداشته باش رها کن 

ب وقتش میشی 

اصلا فکر نکن 

انشاءالله ی بچه سالم و خوشگل خدا بهت میده

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نمیتونم بد باشم،من کل بدنم قلبه
بنظرت بگم به مادرشوهرم که شرایط ما بده یابد چیکارکنم چی بگم

عزیزم تو اصلا نگو اگه حرفیم هست شوهرت باید بگم بعدم با زبون خوش بگه به همه خواهر برادرا کمک کردی اگه میتونید به منم کمک کنید اصلا قرض بدید خرد خرد پس میدم .عزیرم با دعوا نمیتونی ازشون بگیری که باید دلشون باشه که بدن بخدا کمک خانواده خیلی به ادم کمک میکنه .خود ما تازه ماشین خریدیم بخدا بیشتر از توانمون رفتیم تو قسط اما ماشینو که خریریم نزدیک 20 تومن خرج ضروری داست که موقع خرید متوجه نشده بودیم پدرشوهرم به اسم قرض داد که بعدا پس بدیم اگه قرض نمیداد باید مینداختیم تو پارکینیگ .ببین اگه شوهرتم نظرش مثل خودته راضیش کن با ارامش با خانوادش صحبت کنه