2777
2789
عنوان

مادرشوهرم هرچی داره میفروشه میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2278 بازدید | 132 پست
تا به سنی بله مسئولن ولی الان دیگه نه وقتی ازدواج کرده خودش هم باید نون خودشو دربیارعما بیشتر کسایی ...

عزیزم اونا شرایط کار پسرشون و درآمد پسرشون و قسط وام و اجاره پسرشون میدونن و خودشون توانایی مالی بالایی دارن  یعنی تمام کسایی که من میبینم دورم هستن یا پدرشوهل خونه داده بهشون یا ماشین یا داره قسط هاشون میده اونوقت ما هیچ

عزیز من میره سرکار اما حقوق ۱۲ تومنی کجای زندگی میگیره؟

اخه بالا گفتی پسرش بیکار خونه نداره واسه همون گفتم

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی که بچه ای روی این دنیا میاره در قبال موظف مسئول هست وگرنه خب میتونه نیاره وقتی شوهر من نداره یعن ...

به وقتش کمک کردن. شوهر خودت نازپزوده اس

بیکاره؟ خب بره کارگری کنه.

دردش میاد؟

به بقیه ربطی نداره

از بقیه اینقدر توقع نداشته باش.

شوهرت و خودت کمر همت رو ببندین مادرشوهرت ببینه دارین تلاس میکنین کمک میکنه. اگر نه میدونه الان 20 میلیونم پول بده سر ماه دود شده رفته هوا

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

والله... ما همه زندگیمونو کشیدن بالا.. درحد شما توقع نداریم

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

عزیزم اونا شرایط کار پسرشون و درآمد پسرشون و قسط وام و اجاره پسرشون میدونن و خودشون توانایی مالی بال ...

خب حالا هرچی هم باشه زشته شما زنگ بزنی چیزی بگی

میگن مال خودمونه

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲
بعضی ها بلانسبت جمع بی عار هستن. مثل خانواده شوهرم.زنگ زدیم ۲۰۰ هزار تومن پول قرض بدن ندادن گفتن بری ...

جهت اطلاعت بی عار به کسی میگن که کار نمیکنه و از بقیه توقع کمک داره

نه کسی که اختیار مال و اموالش داره و کمک نمیکنه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
به وقتش کمک کردن. شوهر خودت نازپزوده اسبیکاره؟ خب بره کارگری کنه.دردش میاد؟به بقیه ربطی ندارهاز بقیه ...

شوعرم اتفاقا کار گری میکنه و ماهی ۱۲ براش میوفته مگه کور هستن نمیبینن؟؟ من خودم میزم توی رستوران ها نظافت و  تمیزکاری

اقا مرد گنده مگه پسر اون خانواده نیست پس،خانواده چه نقشی دارن فقط بچه پس بندازن؟

شما الان از خانواده خودتون هم همین انتظارم دارید؟ 

خوب شما میتونید از قبل این فکرو کنید و بچه به دنیا نیارید

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

پس خانواده شوهر با طرز فکر شما با همسایه ادم فرقی نداره دیگهچون همسایه هم اینقدر خودشو ب غریبگی‌میزن ...

این مقایسه درست نیست اصلا. مگه اون پدر و مادر برای شوهر ایشون هییییچ کاری نکردن؟ خرج تحصیلشو ندادن؟ کمکش نکردن عروسی کنه؟ بزرگش نکردن؟

بابا اینو بفهمید که وقتی یه پسر میره زن میگیره یعنی من مرد شدم و میخوام یه زندگی رو اداره کنم. قرار نیست تا ابد، از پدر و مادر خرجی بگیرن!

کج کلاه خان یارمه
اول اینطور نبود و گفتن برای پسرمون یه کاری میکنیم و داریم و وضع خوببی داریم

اگه بهتون قول دادن الان میتونید بهشون بگید که ای کاش سرقولتون میموندید ...هرچند همه ازاین قول و قرارها میذارن و تعداد کمی هستن که به عهدشون وفا کنن ...کلا خودتون اشتباه کردید ....

الان هم همسرتون باید خودش بگه ای کاش بااین اوضاع ازدواج نمیکردم که دخترمردم راهم اسیر کنم و من بخاطر حرف و قول های شما اینکارو کردم ، کاش سرحرفتون میموندید 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....