2777
2789

داییم با هزارتا مصیبت و بدبختی وام ازدواج شونو گرفت و هرچی دار ندار داشتن فروخت برای یه ماشین صفر،خرید

حالا بعد یک هفته که ماشین و خریده امروز رفته تو جاده تصادف کرده ماشین کلا جمع شده یعنی هیچی از ماشین نو باقی نمونده هیچی اونوقت خودش حتی یه خون از دماغش هم نیومده مگه میشه

این چشم نظر نیست پس چیه 

چکار کنن اول زندگی 😭خدا خیر نده آدم حسود

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بازخداروشکر به‌خودش چیزی نشده

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم)                            حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم         https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656              ‏مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه ماشینی؟،هیچکاربیمه بدنه اگربوده یابیمه طلایی ماشین نوبه‌ی میدن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

الان می خواید چکار کنین میرید از اون هایی که چشمتون زندن شکایت میکنید 

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

خدا رو شکر ک خودشون سالمن

ادم خوش شانس بلا ب مالش میزنه 

بد شانس ب جونش

خداروشکر خدا رحم کرده بهشون

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون