فریاد_بی_صدا_ مدیر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 357 عنوان نمیتونم خودمو شرایطمو دوست داشته باشم | مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 26 پست همش احساس حقارت میکنم همه جا، پیش هرکیدوست ندارم خودمو انگار همه بهتر از منن و من خیلی از اونا بی ارزش ترمدلم نمیخواد اینجوری باشم.. چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا کاربر تعلیقی امروز | 15:35 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فریاد_بی_صدا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 357 خونوادت یه جوری برخورد کردن که خودتو کوچیکه ببینی؟ شاید نقش داشته باشن نمیدونم چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا کاربر تعلیقی
کژال82 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2166 چه نوع کتابی؟ چهار اثر فلورانس اسکاولشینخودت را به فنا نده من با هیچکس بر سر آیین و باوری که دارد نجنگیده و نخواهم جنگید، چراکه خدای هر کس همان است که خِرَد او میگوید . کوروش بزرگ🩵 پیانیست :)
pariناز عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 10931 بیشتر از همه چه چیزی در مورد خودت برات ازار دهندهست؟ صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
فریاد_بی_صدا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 357 بیشتر از همه چه چیزی در مورد خودت برات ازار دهندهست؟ دوست داشتنی نیستم چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا کاربر تعلیقی
pariناز عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 10931 دوست داشتنی نیستم چرا؟ مگه بقیه چی دارن که دوست داشتنی هستن؟ صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
فریاد_بی_صدا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 357 چرا؟ مگه بقیه چی دارن که دوست داشتنی هستن؟ بقیه میتونن با همه ارتباط بگیرن. به راحتی حرفشونو بیان کنند من نمیتونم چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا کاربر تعلیقی
pariناز عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 10931 بقیه میتونن با همه ارتباط بگیرن. به راحتی حرفشونو بیان کنند من نمیتونم همه که اجتماعی نیستن عزیزم ، شخصیت ادما با هم متفاوتهتو هم میتونی به راحتی حرفاتو بیان کنی ولی احتمالا از ابراز کردن خودت میترسی صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
فریاد_بی_صدا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 357 همه که اجتماعی نیستن عزیزم ، شخصیت ادما با هم متفاوتهتو هم میتونی به راحتی حرفاتو بیان کنی ولی احتما ... ولی همه اجتماعیا دوست داشتنی ان چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا کاربر تعلیقی
pariناز عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 10931 ولی همه اجتماعیا دوست داشتنی ان بنظرم بیشتر پر حرف یا پررو بودن مد نظر توعه صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
فریاد_بی_صدا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 357 بنظرم بیشتر پر حرف یا پررو بودن مد نظر توعه خیلی روش پرسش پاسختو دوست داشتم، شما مشاور خوبی میشی چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا کاربر تعلیقی