دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
…هر آدمیزادی، یک «رفتهای» دارد که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤 دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤 هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست... برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)
هممون از گوشت و استخونیم. هیچ کسی هیچ چیز اضافه تری نداره. همه غریزی عین همیم. همه انسانیم. هیچ کسی نه شاخ اضافه داره نه خونش از گوهر ساخته شده. راحت زندگی کن. تو به اندازه ی هر کس دیگه ای ارزشمندی.
همون شرایط که همش کار خدا بوده و خودم داخلش نقش نداشتم باعث شده از بقیه کمتر و بی ارزش تر باشم
حق نمیدید شمابهم؟
فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
…هر آدمیزادی، یک «رفتهای» دارد که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤 دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤 هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست... برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)
هممون از گوشت و استخونیم. هیچ کسی هیچ چیز اضافه تری نداره. همه غریزی عین همیم. همه انسانیم. هیچ کسی ...
آفرین به دل پاکت
فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40