2777
2789
عنوان

اونایی که سریال کره ای نگاه می کنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 44 پست
ژانرش چیه اسپویل کنمن تو ژانر موش دوس دارمجنایی معمایی

نه جنایی نیست

عاشقانه هست

ولی خیلی جذابه

مثل رمانای قدیمی هست که می خوندیم و برای شخصیتای اصلی غش و ضعف می کردیم🤣

این مدلیه

تا وقتی سریالی تموم نشه نگاه نمیکنم چون اصلا نمیتونم صبر کنم برای قسمت بعدی

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون ک گفتی ، اگه طرفدار سریال کره ای هستی بگو از چه داستان‌هایی خوشت میاد تا بهت بگم چیا ببینی

من اینقدر معتادم که همه سریالای کره ای رو دیدم😭♥️

داستانش چیه

در سریال وقتی تلفن زنگ می‌زند When the Phone Rings 2024 بک سا اون (با بازی یو یون سوک) از یک خانواده سیاسی معتبر است که 3 سال قبل با دختر صاحب یک روزنامه به نام هونگ هی جو (با بازی چه سو بین) ازدواج کرده است. هونگ هی جو به دلیل یک حادثه در دوران کودکی، قادر به صحبت کردن نیست و اکنون به عنوان مترجم زبان اشاره در دادگاه و تلویزیون کار می‌کند. در 3 سال گذشته، آن‌ها با یکدیگر هیچ ارتباطی نداشته‌اند و تنها وانمود می‌کنند که یک زوج خوشبخت هستند. یک روز، هونگ هی جو توسط یک فرد ناشناس ربوده می‌شود و این اتفاق زندگی زناشویی آن‌ها را کاملا تغییر می‌دهد و

یکم اسپویل میکنی

در سریال وقتی تلفن زنگ می‌زند When the Phone Rings 2024 بک سا اون (با بازی یو یون سوک) از یک خانواده سیاسی معتبر است که 3 سال قبل با دختر صاحب یک روزنامه به نام هونگ هی جو (با بازی چه سو بین) ازدواج کرده است. هونگ هی جو به دلیل یک حادثه در دوران کودکی، قادر به صحبت کردن نیست و اکنون به عنوان مترجم زبان اشاره در دادگاه و تلویزیون کار می‌کند. در 3 سال گذشته، آن‌ها با یکدیگر هیچ ارتباطی نداشته‌اند و تنها وانمود می‌کنند که یک زوج خوشبخت هستند. یک روز، هونگ هی جو توسط یک فرد ناشناس ربوده می‌شود و این اتفاق زندگی زناشویی آن‌ها را کاملا تغییر می‌دهد و