2777
2789
عنوان

حاج خانمایی که گزارش میزنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 43 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره 😑😑

خب حالا مبحث تاپیک قبلیو باز کن ما جواب میدیم😜

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ سعی کنید تــکــپــر باشید مِثِ من🌹 

حاج خانوما فقط از حرفای اختلاف بین عروس و مادر شوهر عروس و جاریعروس و خواهر شوهر و دعوای زن و شوهر و ...

آره به خدا اینقدر بعضیاشون مضخرفن جرات نمیکنی حرف بزنی حتی به شوخی.

بدو بدو میان میشن وکیل مدافع اسی اون تاپیک😂

یادمه یکی تاپیک زده بود عکس دستگاه تناسلیشو گذاشته بود میگف ببینید زیگیل دارم یا ن خانوم هم بود 

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

من چهار بار تو عمرم گزارش دادم اونم ی مردی بود فحش جنسی میداد عکس بد گذاشته بود اول صبح ی روز.

یکیم اومده بود میگفت یکی با من دوست شه.

یکیم به اسلام توهین میکرد(خودم مسیحیم ولی با توهین ادیان مخالفم)

یکی هم خانومی بود گیر داده بود مجردا احمقن ولکن نبود

این ۴ تا به نظرم حقشونم بود تعلیق شدن

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

من تاحالا کلاااا 1بار گزارش زدم اونم خانومه عکس اونجاشو گذاشته بود😑

عههه توعم اونو دیدیییی

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
من فقط اونایی که غیر اخلاقی ان گزارش می زنم ،دیروز یکی تاپیک زده بود وقتی شوهرم لبامو میخوره تا ده ث ...

من حتی اونارم نمیزنم

میخونم رد میشم

فقط اونایی که تازه عضو شدن و مرد ان یا الکی میگن زن ان رو گزارش میزنم چون حرفای بد میزنن

فکر کنم اینا کلا عقل ندارن راحتن😒

مریض جنسین