آلسترومیا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 7291 عنوان روغن زیتون 45 بازدید | 13 پست روغن زیتون برای مو با خوراکی فرق میکنهاگه خوراکی بزنیم کچل میشم؟به جای بوی روغن بو عطاری میده ☹️🥴 تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من امروز | 15:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دندونای_پایین_سوکجین عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 4328 نه من خوراکیشو میزنم چیزی نمیشه کاش خدا کهکشانا رو جمع کنه دوباره بر بزنه این دست کهکشان من شیریه.
آلسترومیا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 7291 نه من خوراکیشو میزنم چیزی نمیشه آهان مرسیآخه بو روغن زیتون نمیدهشاید بیبو هست 🤔 تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من
یه_پاییزه_و_آبانش عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 3385 خوب بیمو استفاده کن ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه
آلسترومیا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 7291 خوب بیمو استفاده کن احتمالا بیبو هست ولی بوی آن و اشغالای عطاری رو جذب کرده😁 تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من
دندونای_پایین_سوکجین عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 4328 آهان مرسیآخه بو روغن زیتون نمیدهشاید بیبو هست 🤔 نه میده ولی یه مدت که میگذره اوکی میشهالبته بوش خیلی قوی نیستاا کاش خدا کهکشانا رو جمع کنه دوباره بر بزنه این دست کهکشان من شیریه.
آلسترومیا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 7291 نه میده ولی یه مدت که میگذره اوکی میشهالبته بوش خیلی قوی نیستاا ممنون خیالم راحت شد کچل نمیشم اسم کاربری چه عجیبه🧐 تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من
دندونای_پایین_سوکجین عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 4328 ممنون خیالم راحت شد کچل نمیشم اسم کاربری چه عجیبه🧐 نه راحت بزنیهو به ذهنم رسید 😭😂😂 کاش خدا کهکشانا رو جمع کنه دوباره بر بزنه این دست کهکشان من شیریه.
آلسترومیا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 7291 نه راحت بزنیهو به ذهنم رسید 😭😂😂 خیلی جالب بود دندونی پایینش خاصه ؟😂😂😂برم سرچ کنم😂😂😂 تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من
دندونای_پایین_سوکجین عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 4328 خیلی جالب بود دندونی پایینش خاصه ؟😂😂😂برم سرچ کنم😂😂😂 😭😂😂😂آرهه سوکجین وقتی میخنده دندونای پایینش معلومنمیشن خیلی نادرن😔بخاطر همین گذاشتم کاش خدا کهکشانا رو جمع کنه دوباره بر بزنه این دست کهکشان من شیریه.
آلسترومیا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 7291 😭😂😂😂آرهه سوکجین وقتی میخنده دندونای پایینش معلومنمیشن خیلی نادرن😔بخاطر همین گذاشتم پس چه اسم عمیق و غمانگیزیهدیدم خندهشونمیشد لبخند یا خندهی سوکجین باشی تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من
دندونای_پایین_سوکجین عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 4328 پس چه اسم عمیق و غمانگیزیهدیدم خندهشونمیشد لبخند یا خندهی سوکجین باشی وایتا به حال برای دندونای یه نفر بغضم نگرفته بود😭😭چه نگاه شاعرانه ای بخداالبته میشه اینجوری دید که کمیابن 😔🤌 کاش خدا کهکشانا رو جمع کنه دوباره بر بزنه این دست کهکشان من شیریه.
آلسترومیا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 7291 وایتا به حال برای دندونای یه نفر بغضم نگرفته بود😭😭چه نگاه شاعرانه ای بخداالبته میشه اینجوری دید که ... واقعا ذهن عجیبی داری تا حالا هیچ وقت این جوری به چیزی نگاه نکرده بودم دریچهای جدیدی از نگاه شاعرانه به روم باز شد تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من
دندونای_پایین_سوکجین عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 4328 واقعا ذهن عجیبی داری تا حالا هیچ وقت این جوری به چیزی نگاه نکرده بودم دریچهای جدیدی از نگاه شاعرانه ... 😭😭😭😭اتفاقا با این چیزی که گفتی منم همین اتفاق برام افتادد کاش خدا کهکشانا رو جمع کنه دوباره بر بزنه این دست کهکشان من شیریه.