2777
2789
عنوان

مردی ک تو نامزدی خیانت کنه امیدی ب درست شدنش هست

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون پسر باید اول از همه تکلیفش رو با خودش مشخص کنه. ببینه آیا هنوز چشمش دنبال نفر قبلیه؟ دلش کجاست؟ ...

تو چت بهش گفته رابطه جنسی که با تو داشتم فک نکنم دیگه بتونم با فرد دیگه‌ای تجربه کنم. دلممم برات تنگ شده و ازین چرت و پرتا…ولی گفته دیگه عقد کردم قسمت این بود…

دیگ بدترررریه هوله ک هیچ بویی از تعهد نبردهمیرف پیش همونی ک دلتنگشه و خوشگله خب😑

ننش نذاشته…کاش بگن این ننه‌ها پسرمون هوله و دختربازه ولی نمیگن میان دخترای مردمو بدبخت میکنن

تو چت بهش گفته رابطه جنسی که با تو داشتم فک نکنم دیگه بتونم با فرد دیگه‌ای تجربه کنم. دلممم برات تنگ ...

این میتونه نشونه و زنگ خطر باشه.

وقتی یه نفر میره برای تشکیل زندگی ، باید از خودش مطمئن باشه و دیگه نباید این مدل کارها رو انجام بده. 

اگر خواهرت نیاز داره ، از یک مشاور خوب و کاربلد تو این زمینه مشورت بگیره و در نهایت خودش تصمیم بگیره که میخواد با نامزدش ادامه بده یا نه؟ 

این میتونه نشونه و زنگ خطر باشه.وقتی یه نفر میره برای تشکیل زندگی ، باید از خودش مطمئن باشه و دیگه ن ...

آخه حس میکنم خودش احساسی تصمیم میگیره ما باید کمکش کنیم

یعنی بعد ازینکه عقد کردی با اکست حرف بزنی؟

آره همکلاسی هستیم حتی تولدم اومد حرف زدیم کافه دانشگاه رفتیم ولی آخری دیگه شوهرم یکم حساس شد منم دیگه باهاش کمتر وقت میزارم

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بنظرم خواهرت بخوادم شما نباید بزارین ادامه بدن و باید جدا شن

فاز روشنفکری الکی نگیرین. مگه خیانت الکیه؟ حتما باید مچ طرفو تو تخت با یکی دیگه بگیرین که بگین خیانته؟

طرف رسما دلش پیش یکی دیگس

و هنوزم باهاش حرف میزنه و تو چت اونو توصیف میکنه

این یعنی بعد عروسی تا دیتو اینام میکشه

خیانت هیچچچ توجیهی نداره و قابل بخشش نیست

آخه حس میکنم خودش احساسی تصمیم میگیره ما باید کمکش کنیم

الان متوجه شدم که عقد کردن. 

پس لطفا کمکش کنید تا آگاهانه تصمیم بگیره. 

این آقا قراره مرد زندگی باشه ، اگر دلش جای دیگه ست و ... ، خواهرت تو زندگیش آسیب میبینه. 

دقیقا. حالا نمیدونم اگر برعکسش هم باشه یعنی از طرف مرد ، قابل قبوله؟!

کاش یکم دست از این مثلا روشنفکر بودنشون بردارن🥴

با وجود همسرت با اکست در ارتباط باشی..

ممکنه دوباره بهم حس پیدا کنن و به خیانت منجر بشه

کاش یکم دست از این مثلا روشنفکر بودنشون بردارن🥴با وجود همسرت با اکست در ارتباط باشی..ممکنه دوباره ب ...

بله درسته.

آدمیزاد ، احساس و عاطفه داره و ... 

روشنفکر واقعی در واقع اینجور چیزها رو نمی‌پذیره.