با پسری یک سال تو رابطه بودم چندماه اول به شدت توجه میکرد و دوسم داشت بعدش کم کم دروغاش زیاد شد. دیگه هرروز سر هر مسئله ای مثه آب خوردن دروغ میگفت بم ، توی هر بحثی به شدت به خانوادم فحش میداد، بهم بی توجهی میکرد این اواخر حتی نمیومد به دیدنم میگفت بیام ببینمت برم که چی بشه. حتی پیاممنمیداد. رفیقای معتاد و هولی هم داشت. ادامه ش نوشتم الان میزارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش بدونی بیشتر پسرا اولویتشون رفیقشونه نه پارتنرشون
هعی
من همه جوره هواشو داشتم نه پول داشت نه چیزی داشت بهش گفتم ماشین نمیخوام تو خونه اجاره ای بات زندگی میکنم براش همش غذا درست میکردم خوراکی مقوی میخریدم توی سرکار بخوره و... حس بدی داره
من آدم بدی نبودم براش با تمام چیزاش ساختم ولی قدر ندونست . بهش گفتم ماشین مهم نیس نداری تو خونه اجاره ای بات زندگی میکنم براش خوراکی مقوی میخریدم همیشه ک توی سرکار بخوره براش غذا درست میکردم با اینکه خانواده سختگیری داشتم یواشکی با یه عالمه استرس و ترس براش میبردم🙂در نهایت توی دعوا ها بم میگفت همه آرزو دارن پسری مثل من توی زندگیشون باشه😐
ازش متنفرم من آدم بدی نبودم براش با تمام چیزاش ساختم ولی قدر ندونست . بهش گفتم ماشین مهم نیس نداری ت ...
چقدر بی لیاقت واقعا واسه پسرای ایرانی خیلی متاسفم که اینقدر مریض و بیمار و قدر نشناس شدن یعنی مقصر خودمونیم که میایم به اینا ارزش و عشق میدیم که بعد واسه خودمون ادا بیان
یعنی من موندم یه پسر هول به خانوادتون فحش میده بعد دوباره بهش بر میگردین چقد خودتون دست کم میگیرید بخدا امثال شما ابرو هر چی دختره رو برده من یکی اسم خانوادمو بیاره سیفون میکشم رو خودشو خانوادش که نفهمه از کجا خورده
کاربری دس دو نفره من و مامانم تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارههههمیشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
یعنی من موندم یه پسر هول به خانوادتون فحش میده بعد دوباره بهش بر میگردین چقد خودتون دست کم میگیرید ب ...
هر بار بعد اونکار یجوری گریه میکرد و التماس میکرد که فکر میکردی انگار داره غش میکنه و میگفت دیگه تکرار نمیشه منم بهش به شدت وابسته بودم برا همین برمیگشتم ولی در نهایت تصمیم گرفتم بخاطر این اخلاقش کات کنم