2777
2789
عنوان

خانمای ورزشکار بیاید گپ بزنیم

90 بازدید | 27 پست

اول بگید چه ورزشی میکنید 

بعدش از خوبی ها و بدیای مربیاتون بگید، چه چیزیشون باعث میشه که بازم ادامه بدید و علاقه مندتر شید به ورزش و به این که مربیتون همون باشه و چه چیزایی از مربیای قبلیتون باعث شده که از ورزشی که میکردید زده شید و یا مربیتون و بخاطر اون چیزا عوض کردید

بدنسازی کار میکنم

وقتی میبینم چجوری بدنم داره عضله ای میشه تلاشمو بیشتر میکنم و ادامه میدم

مربیمم حرف نداره عالیه مهربون خوش هیکل حرفه ای و کار بلد 

مربی قبلیم اوکی نبود ولی باعث نشد ک زده بشم از ورزش، هیچی ب ادم یاد نمیداد حتی ب جلسه اولیا میگف اون مثلا دستگاه هاگه برو بزن، فقط با دوستانش مینشست حرف میزد و هر و کر راه مینداخت خیلیم افاده ای بود

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسکیت کار کردم چهار سال

پینگ پنگ رو خیابونی یاد گرفتم و مقام استانی گرفتم

پنج سال بوکس آماتور کار کردم

همه مربی ها خوب بودن

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بدنسازی کار میکنم،مربیم همجوره خوبه خیلی هوای یچهارو داره خیلی مراقبمونه،ولی یوقتایی دیوونه میشه جواب سلامتم به زور میده یا مثلا گهگاهی حسادتشو‌نسبت به مربیای سانس بعد اشکارا نشون میده،گهگاهیم پشت بچها حرف میزنه یا مثلا یوقتایی خیلی خوب بهت اموزش میده یوقتایی زورش میاد اصلا حرکتتو بهت بگه این اخلاقاش باعث میشه خوبیاش زیاد به چشم نیان،قبلا خیلی دوسش داشتم هی میخواستم باهاش صمیمی تر بشم ولی الان دیگه نه هرجا میبینمش در حد سلام همین

یه۶ماهم کیک بوکسینگ کار کردم

استادمون خیلی فهمیده و با درک و شعور بود،دوسش داشتم

فقط یه اخلاق بدی که داشت این بود که اگه یه جلسه ازت تعریف میکرد جلسه بعد یجوری قهوه ایت میکرد که غرور کاذب برنداری یوقت😂🥲هرچند بخاطر خودمون بود اما خب بازم یوقتایی ادم خجالت می کشید

چقد دلم براش تنگ شد...

چه عالی مربی مهربون که مراعات کنه تمرین سخت نده چی؟

ن اصلا اینجوری نیس یچی میده جنازه بیای خونه😂

مهربون از این لحاظ ک ب تمرینی یادت رفت چجوری بود و پرسیدی با حوصله جواب میده بعضیاشون فقط جیغ جیغ میکنن ک وااا چرا یادت رفت بازم

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 
یه۶ماهم کیک بوکسینگ کار کردماستادمون خیلی فهمیده و با درک و شعور بود،دوسش داشتمفقط یه اخلاق بدی که د ...

خوبه که ایراد بگیره؟ 

به نظرم آدم اعتماد به نفسش میاد پایی اتفاقأ هرچی تعریف کنه آدم بیشتر علاقه مند میشه و سعیش و میکنه

ن اصلا اینجوری نیس یچی میده جنازه بیای خونه😂مهربون از این لحاظ ک ب تمرینی یادت رفت چجوری بود و پرسی ...

اخلاق مربی خیلی مهمه، آخه یه مربی اگه شاگرد مسن داشته باشه نمیتونه خیلی بهش فشار بیاره مجبوره سبک تمرین بده 

مودیه پس اخلاق حرفه ای نداره

دقیقا...خیلی جوونه و موفق بخاطر همین حس میکنم باعث شده یکم مغرورشه به خودش

مثلا پنجشنبه حال روحیم خوب نبود نشست یه عالمه باهام حرف زد و....امروز برنامه جدید داشتم اصلا صبر نمیکرد ببینه درست میزنم یا نه میرفتم سمتش انگار طلبکار بود ازم منم اعصابم بهم ریخت نصف برناممو نزده برگشتم خونه

اخه من وضعیتم بخاطر دیسک کمرم با بقیه فرق داره و اینو میدونه ولی نموند