2777
2789
عنوان

موهام ب شدت خشکه و کمکککک

55 بازدید | 12 پست

من موهام بلند و پر هست

دکلره‌ش کردم خیییلی اذیتم

ماسک مو تو حمام و بعد حمام میزنم

باز کننده گره مو میزنم

ولی بازم خشکه خییییلی خشکه

شونه کردنش برام عذاب اوره

کوتاهش کنم بنظرتون؟ 

روغن ارگانم استفاده کردی ؟

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه یه ماسک مو خوب با قیمت مناسب بگین 

من قبلا موهام فوق العاده لخت بود الان خشک و اسیب دیده شده رنگ هم نکردم تا حالا

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

قبل حمام روغن تراپی کن ، تو نت بزن ببین چه روغن هایی برای ساقه موی خشک خوبه یکی دو ساعت قبل حمام استفاده کن ، موهای منم عین توعه گاهی که یادم بیفته روغن میزنم ولی نباید بیشتر از یکی دو ساعت رو موهات بمونه ها ریزش مو میاره ، هروقت خواستی بری حموم هفته ای دو سه بار این روغن تراپی رو انجام بده ، ماسک داخل حمام هم مارک خوبشو بگیر یه ربع بدار رو موهات بمونه ، بعد حمام هم اون گره باز کن و محافظ حرارتی رو که میزنی حتما موهاتو خشک کن با سشوار بعد که کامل خشک کردی ، روغن ارگان یکی دو قطره حتما بزن به ساقه موهات من بدون روغن ارگان اصلا نمیتونم شونه کنم موهامو ، از شونه چوبی هم استفاده کن واسه موها خوبه ، شدید شونه نکن موهاتو که همه موهات خورد میشه ، آروم آروم از نوک موهات شروع کن به باز کردن گره ها و بیا بالا 

با حرارت ملایم سشوار و از دور سشوار رو بگیر و موهاتو خشک کن ، شاید یکم طول بکشه خشک شدنش ولی آسیبش کمتر از حرارت زیاده ، و حتما موهاتو خشک کن مو که خیس بمونه انگار گندیده میشه و ساقه هاش میپوسه و خورد میشه 

یه مدت رعایت کن شاید موهات درست شد 

روتین مو ساده سرچ کن تو نت بر اساس نوع موهات انتخاب کن و انجام بده هربار 

مو مراقبت میخواد اگه کوتاه کنی و رعایت نکنی ممکنه بازم در آینده همین اتفاق بیفته 

راستی از بوتاکس مو و ابریشم سازی هم برا ترمیم ساختار موهات میتونی استفاده کنی اگه هزینه اشو داری ، راحت تر موهات ترمیم میشه 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
نه

اون خوبه 

از خشکی در میاره

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

میشه یه ماسک مو خوب با قیمت مناسب بگین من قبلا موهام فوق العاده لخت بود الان خشک و اسیب دیده شده رنگ ...

پنتن هست حدودا ۲۵۰ ، ولی حجمش کمه 

ماسک مو آرگان هم جدید گرفتم ۲۵۰ حجمش زیاده فک کنم ۷۵۰ یا یک کیلوعه ، البته هنوز استفاده نکردم که بدونم خوبه یا نه 

بیوبلاس هم قبلا بود که عالی بود اونم بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ بود ولی الان فو کنم دیگه وارد نمیشه اگه پیدا کنی هم بلید اصلش رو پیدا کنی 

گلیس هم من قبلا استفاده کردم که گویا اصل نبود و باعث ریزش موهام شد ، کلا بعصی محصولات رو باید تحقیق کنی اصلش رو پیدا کنی مخصوصا محصولات پوست و مو اگه اصل نباشن میتونه باعث آسیب بشه 

باشه حتما میخرم ممنونم

حتما روغن آرگان خوب استفاده کن ، مارک پنتن خوبه تو بازار ولی تحقیق کن ببین اصلش باشه ، من بدون روغن ارگان نمیتونم موهامو شونه کنم مو کنده میشه موقع شونه کردن 

و فقط بعد حمام و خشک کردن موها یکی دو قطره استفاده میکنی و تا حمام بعدی رو موهات میمونه زیاد نزن که موهاتو چرب کنه و باعث ریزش بشه