2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم فراموشش بکنم

136 بازدید | 26 پست

تصمیم گرفتم فراموشش بکنم الان نزدیک به ۱۷ روز میگذره اگر واقعا منو میخواست و دوستم داشت باید تو این ۱۷ روز اقدام میکرد میومد آشتی کنیم دیگه کامل باورم شد که اون منو نمی‌خواست شاید فقط یکم وابسته بوده که الان دیگه براش مهم نیستم وقتی من برای اون مهم نیستم پس مصلا منم سعی میکنم اون برام مهم نباشه از یه آقا شنیدم که گفت اگر پسری واقعا دوست داشته باشه خودش به آب و آتیش میزنه که بهت برسه نه اینکه اول راه ولت کنه حس میکنم این اومد دید یکم داره سخت میشه فشار اومد بهش گزاشت رفت در کل فهمیدم آنقدر که من عذاب کشیدم اون نکشید شایدم حتی اصلا یکم هم سختش نبوده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بفرمایین

به نظر شما که آقا هستید یه مرد تو اینجچر روابط بیشتر ضربه میخوره یا زن و اینکه این حرف درسته که اگر واقعا طرف دوست داشته باشه برات همه کار می‌کنه و اگر پا پس کشید یعنی دوست نداشته؟؟؟

به نظر شما که آقا هستید یه مرد تو اینجچر روابط بیشتر ضربه میخوره یا زن و اینکه این حرف درسته که اگر ...

هردو طرف آسیب میبینن، خوب بستگی به دلیل کات داره.من خودم همه تلاشمو کردم وقتی طرف دیدم طرف مقابل اصرار به اتمام رابطه داره بیخیال شدم

کاربر آقا

هردو طرف آسیب میبینن، خوب بستگی به دلیل کات داره.من خودم همه تلاشمو کردم وقتی طرف دیدم طرف مقابل اصر ...

دلیل کات سر مهریه بود که آقا پسر خیلی چونه زد و در آخر سر ۱۴ سکه بیشتر بهمش زد گفت نه منم سه بار تماس گرفتم که برگرد درستش میکنیم گفت نه الان فقط دوست دارم بدونم کدوم بیشتر ضربه خورد و اذیت شد

۴ ماه در کل بود که میشناختمش و سر جمع با مراسمات هفت بار همو دیدیم ولی خب تو این چهار ماه خیلی چت می ...

خوب شما تماس گرفتین که بیا حلش میکنیم.الان فک کرده چه خبره بنظرم بی خیالش بشین.هر چقد توجه نکنین میفته دنبالتون

کاربر آقا

خوب شما تماس گرفتین که بیا حلش میکنیم.الان فک کرده چه خبره بنظرم بی خیالش بشین.هر چقد توجه نکنین میف ...

آخرین بار گفتم میخوام خطم عوض کنم مطعمنی همه چی تموم شده بر نمی‌کردی گفت نه دیگه زنگ نزن

آخرین بار گفتم میخوام خطم عوض کنم مطعمنی همه چی تموم شده بر نمی‌کردی گفت نه دیگه زنگ نزن

خوب نباید میگفتین.خطتون هم عوض نکنین .حتما حکمتی داشته که جور نشده.هر چتی هم  ازش دارین پاک کنین 

کاربر آقا

خوب نباید میگفتین.خطتون هم عوض نکنین .حتما حکمتی داشته که جور نشده.هر چتی هم ازش دارین پاک کنین

خطم رو عوض کردم چت و همه چی هم پاک کردم آدرس خونمون و شماره پدر و مادرم رو داره و خانوادش به شدت مخالف بودن خودشم دو دل بود یجورایی حس میکنم واسه همین دنبال بهونه بود برع

خوب نباید میگفتین.خطتون هم عوض نکنین .حتما حکمتی داشته که جور نشده.هر چتی هم ازش دارین پاک کنین

عکسا اینستا و تلگرام و همه چی رو پاک کرده حس میکنم میکنم میخواد بفهمونه که من باید ولش کنم که دیگه نگاه نکنم