2777
2789
عنوان

دیروز رفتم دیت

149 بازدید | 12 پست

اینو بگم که یه ۴.۵ روزی باهم تو اینستا حرف میزدیم بعد از  چندروز درخواستشو قبول کردم قبلا ی عکس بدون فیل تر فرستاده بودم

خلاصه استایل شیک زدم بارونی سبز پسته ای با شلوار و بافت استخونی کرم و شال سبز و کرم و کیف و بوت مشکی و ی عطری ک ادمو دیوونه میکرد بوش موهام دم اسبی بستم بلندن تا کمرم و ی ارایش ملایم خلاصه...

پسر با ماشین اومد سوار شدم از همون اول قبل اینکه سوار ماشین شم حس کردم عصبیه ب روی خودم نیووردم تو اینستا قبلش گفت کجا بریم گفتم همودیدیم ی جا میریم بعد ک نشستم اصلا نپرسید کجا بریم یا حتی تعارف ی نوشیدنی بعد از نیم ساعت دور دور و البتع اون ازم سوال شخصی پرسید گفتم کار دارم  رسوندم خونه دیگه ن زنگ زده نه پیام

فقط برام سوال شد اگه نمیخواست چرا در مورد گذشتم ازم سوال میپرسید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر ول هستی که با چار روز صحبت کردن پاشدی رفتی

😐😐😐😐 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

فکرتو درگیر نکن شاید دوست دخترش برگشته، شاید دیده در شأن و شخصیت شما نیست، شاید طرز فکر متفاوتی داشتید و هزار تا موضوع دیگه میشه حدس زد... ذهنت رو آزاد کن دوست عزیز و دیگه بهش فکر نکن اینم یه تجربه بوده صرفا