2777
2789
عنوان

بیاین دارم سکته میکنم بیایننننننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 38 پست
ینی تو پولدار باشی ،فقیر باشی،زشت باشی،خوشگل باشی ،کلا اینجور آدما که حسادت میکنن یچیزی دارن همیشه ب ...

دقیقا

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
3 باراخه اون همش با شوخی و خنده میگه من بخوام عصبی شم اینطوری بگم خوشحال میشه میگم مث خودش با شوخی ج ...

توام یه لبخند بزن فقط همین‌ هارو بگو 

ولی خیلی بیشعوره برای اعصاب و روان خودتم که شده سعی کن قطع رابطه کنی یا ازش دور باشی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توام یه لبخند بزن فقط همین‌ هارو بگو ولی خیلی بیشعوره برای اعصاب و روان خودتم که شده سعی کن قطع رابط ...

میدونم جوابم ابکی بود ولی احساس میکنم با جوابم نامزدمو بی ارزش و کوچیک کردم و با اون همراهی کردم🥲

بنظرت بهش بگم فلانی اومد‌گف‌گردنبندتو قرض بده بهم شاید دوباره حرفشو بزنه؟

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
میدونم جوابم ابکی بود ولی احساس میکنم با جوابم نامزدمو بی ارزش و کوچیک کردم و با اون همراهی کردم🥲بن ...

نه بابا تو که دفاع کردی کجاش همراهی بوده؟ 

نمیدونم هرجور خودت صلاح میدونی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

نه بابا تو که دفاع کردی کجاش همراهی بوده؟ نمیدونم هرجور خودت صلاح میدونی

دفاعم ابکی بود🥲😂

دفاعم ابکی بود🥲😂

راستش اره🤣🤣🤣

ولی خب نداره گاهی آدم نمیخواد قلب بقیه رو بشکنه تازه به نظر خودش میاد اون لحظه چه حرف بدی هم زده 

هرکی نون دلش رو میخوره ناراحت نباش گل

راستش اره🤣🤣🤣ولی خب نداره گاهی آدم نمیخواد قلب بقیه رو بشکنه تازه به نظر خودش میاد اون لحظه چه حرف ...

اره بیخیال امیدوارم دفع دیگ بتونم جواب بدم

اره بیخیال امیدوارم دفع دیگ بتونم جواب بدم

ببین بهترین جواب همینی که من گفتم اینبار گفت همینو بکوبون تو صورتش 

دختر خاله من مدام بهم میگفت خونه موندی ترشیدی یبارم شوخی شوخی گفت فلانی بدبخت رو بسته نتونی ازدواج کنی منم رک گفتم دستش دردنکنه که بسته عوضش مجبور نشدم تو سن کم ازدواج کنم الان عشق میکنم )زندگیم خوب نیست ولی جلو او اینجور گفتم)زندگی میکنم راحتم 

کاش این برای همه می‌کرد 

دهنشو بست دیگه نگفت هیچوقت فقط پشت سرم میدونم میگفت 

ببین بهترین جواب همینی که من گفتم اینبار گفت همینو بکوبون تو صورتش دختر خاله من مدام بهم میگفت خونه ...

چ جواب خوبی افرین من بودم لال میشدم🥲😂