2777
2789
عنوان

بیاین دارم سکته میکنم بیایننننننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 38 پست
یکی از فامیلامون میخواد تیکه بندازه و سرحرف بازکنه میگه فلانی گفته بعد حرف خودشو میگه یعنی اینو دیگ ...

اخه جلو کسی نگفته ک اینو بگم🥲🥲

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اطرافم زیاد هست بیشتر اوقات اصلا برام مهم نیست بستگی بخودت داره بخاطر روانت بریز دور یا اگه نمیت ...

احساس میکنم با جوابم نامزدمو بی ارزش کردم و بااون همراهی کردم واسه همین اعصابم خورده

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
چی‌بگم‌ک سر حرف کادو باز شه؟اعصابم‌خورده احساس میکنم با جواب ابکی ک دادم نامزدم و کارشو بی ارزش کردم ...

چند بار تاحالا گفته؟ 

جوابت به نظر من خیلی خوب نبوده . هرچند الان دیگه گذشته ولی اگر دوباره گفت بگو درکت نمیکنم تو چرا اینقدر میسوزی بتوچه که طلاست یا بدل؟

ولی اگر دلت آروم نمیگیره این خوبه بد نیست به نظرم :

برو بهش پیام بده بگو راجب حرفای دیشبت فکر کردم الان که میبینم درکت نمیکنم چرا اینقدر عصبی و ناراحت شدی راجب چیزی که اصلا بهت مربوط نیست .تا وقتی ازت نظری نخواستم لطف کن نظرات بی اهمیتت رو برای خودت نگه دار 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

نمیشه بخوای بری همینجوری ی چیزی بگی بقول خودت باید حرفش پیش بیاد میشه نقطه ضعفت

افرین به نظر منم الان فایده نداره باشه هروقت دوباره گفت که مطمئنا میگه اینجور آدما ذاتشون همینه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

چند بار تاحالا گفته؟ جوابت به نظر من خیلی خوب نبوده . هرچند الان دیگه گذشته ولی اگر دوباره گفت بگو د ...

نه اگر بره مستقیم حرف بزنه یا بگه همینطوری بدتر میشه 

باید صبر کن اگر طرف دوباره گفت که احتمال زیاد میگه این حرف شمارو بگه

نه اگر بره مستقیم حرف بزنه یا بگه همینطوری بدتر میشه باید صبر کن اگر طرف دوباره گفت که احتمال زیاد م ...

اره منم گفتم بهتره صبر کنه حتما میگه اینجور آدما همیشه یه راهی سوزوندن دارن

ینی تو پولدار باشی ،فقیر باشی،زشت باشی،خوشگل باشی ،کلا اینجور آدما که حسادت میکنن یچیزی دارن همیشه بهت بگن 

مریضن دست خودشونم نیست یسره چشمشون به بقیس داشته ها خودشون نمیبینن 

یا مثلا خودبرتر بینن فکر میکنن بقیه لیاقت هیچی ندارن اینا باید فقط پیشرفت کنن

چند بار تاحالا گفته؟ جوابت به نظر من خیلی خوب نبوده . هرچند الان دیگه گذشته ولی اگر دوباره گفت بگو د ...

3 بار

اخه اون همش با شوخی و خنده میگه من بخوام عصبی شم اینطوری بگم خوشحال میشه میگم مث خودش با شوخی جوابشو بدم