چون صرفامن کوچیکتر جمع هستم حتی اگ جاری هام باشن به شوهرم گفتم مامانت شعور نداره دیگ نمیرم خونش میگه بریم ولی اگه گفت بلند نشو سرتو بکن تو گوشی ...به نظرتون بهترین عکس العمل چیه ؟
به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به شوهرت بگو زحمت بکش به مامنت بگو زن من حامله اس هرکی چایی میخواد خودش پاشه بریزه چرا میگه توسرتو بکنی توگوشی که تو خراب شی پس شوهرت چیکارس اون بگه ناراحت نمیشن تو محل ندی بهشون برمیخوره و واویلاااا
به نظرم برو و همین کاری که شوهرت گفت رو انجام بده اگرم این راه فایده نداشت ،وقتی بهت میگن چایی بریز ،همونجا شوهرت رو صدا بزن بگو بره چایی بریزه اگرم ایراد گرفتن بگو من سختمه و ...،احتمالا چند بار این کار رو بکنی دیگه بهت نمیگن