2777
2789
عنوان

مشاورم گفت تعداد غلط هات زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 48 پست
طبیعی عزیزماتفاقا غلط ها زیاد نیست. بستگی به گفتار داره و اینکه چه کتاب تستی داری میزنی . مشاورت هم ...

مبحث گیاهی..پینوکیو... 

خیالم راحت شد یهو فکر کردم واقعا بد دارم پیش میرم 

این کاربری دست چندین نفر است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای دعوا چرا؟کسی که برای کنکور خونده فکر نکنم همچین چیزی بگه. مگر اینکه رتبه یک کشوری باشه که اونم ...

اگر غلط نزنی 

یعنی مطمعن نبودی و خالی گذاشتی 

اما وقتی تست علامت میزنی یعنی مطمعنی به مطلب

پنج تا زیاد نیست منظورش این بوده احتمالا ، که اگر شک داری نزن

اها ممنونم... نه شک دارا نبودن، فقط ترکیبی بودن یکم غلط در اومدن

و از طرفی یه جا من خونده بودم که تو تست های آموزشی تا جای ممکن سوالات رو جواب بدین حتی اگر غلط باشه. چون تست آموزشی و برای یاد گرفتن هست و باید خیلی تلاش کرد براش

اما تو تست تسلطی و زمان دار میگن خالی بزاریدبرای همین من خالی نزاشتم اینبار

همینو میگم🥲 تازه شروع کردم..مگه ممکنه غلط نداشته باشم ؟

تازه شروع کردی طبیعیه غلط داشتن مخصوصا تو زیست که تست یادت میده چطور کتاب رو بخونی

با مشاورت هم بحث نکن بهشون بگو تلاشمو میکنم غلطام کمتر بشن

"چیزهایی هست که اگر تو نبینی، هیچکس نمی‌بیند. نادیده می‌مانَد و می‌میرد. می‌فهمی چه می‌گویم؟ اگر تو نفهمی که زیباست، هیچکس نمی‌فهمد."متصلست او.❤

مبحث گیاهی..پینوکیو... خیالم راحت شد یهو فکر کردم واقعا بد دارم پیش میرم

اوووووف گیاهی اتفاقا تست هاش سلیقه ای تر هست 

احتمال اشتباه توش بیشتره . 

عالی پیش میری عزیزم. 

اگر دیدی مشاورت بهت فاز بد میده بهش تذکر بده 

اگر نه عوضش کن . 

اگر غلط نزنی یعنی مطمعن نبودی و خالی گذاشتی اما وقتی تست علامت میزنی یعنی مطمعنی به مطلب

یه جا قبلا بهم گفته بودند که تو تست های آموزشی تا جای ممکن باید تست هارو جواب بدی و خالی نزاری حتی اگر غلط در بیان

ولی تو تست های تسلط و زمان دار باید خالی بزاری...

برای همین تا جای ممکن سعی کردم به سوالات جواب بدم چون به هر حال اولین تست زدن هام برای این گفتار بود.

.

تازه شروع کردی طبیعیه غلط داشتن مخصوصا تو زیست که تست یادت میده چطور کتاب رو بخونیبا مشاورت هم بحث ن ...

نه اتفاقا بحث نکردم.. خیلی محترمانه بهم گفتن فقط متعجب شدم... 🤍🥰

اوووووف گیاهی اتفاقا تست هاش سلیقه ای تر هست احتمال اشتباه توش بیشتره . عالی پیش میری عزیزم. اگر دید ...

آره واقعا تست های متنوعی داره..ممنونم🥲✨

اها ممنونم... نه شک دارا نبودن، فقط ترکیبی بودن یکم غلط در اومدنو از طرفی یه جا من خونده بودم که تو ...

آها آموزشی بوده ؟؟

من فکر کردم زماندار بوده 

خب آموزشی که اتفاقا طبیعیه 

حتی بیشتر از اینم طبیعیه 

چون خودم مشاورم میگم

شاید منظورش به نوعی تشویق کردنت بوده که برای همون بار اول هم بتونی بهترین عملکرد داشته باشی 

یا شاید مبحث ، ساده تر بوده 

با این حال از خودش بپرسی شاید جواب بهتری بهتون بده ♥️

دوستان مگه آزمون داده که میگید غلط نزن ؟ 

اتفاقا باید خیلی با سوال کلنجار بری و جواب بدی بعد پاسخ نامه رو بخونی تا نکته برات تثبیت بشه . 

اگر سعی نکنی جواب بدی و غلط نزنی که اصلا نکته های زیست رو یاد نمی‌گیری 

اصلا برای این میگن تست بزن که تو یه دامی بیافتی و یه جا اشتباه کنی هم یه چیز جدید یاد بگیری هم تو ذه ...

دقیقا برای همین سوال شد برام

قبلا کلی از معلم ها تو مدرسه شنیدم که میگفتن تو تست های آموزشی هر چقدر هم غلط داشته باشید ایراد نداره مهم اینکه یاد بگیرید.

برای همین یهو متعجب شدم 

نه اتفاقا بحث نکردم.. خیلی محترمانه بهم گفتن فقط متعجب شدم... 🤍🥰

کار خوبی کردی تمرکزت رو بزار رو درست نه این فکرا

موفق باشی عزیزم❤

"چیزهایی هست که اگر تو نبینی، هیچکس نمی‌بیند. نادیده می‌مانَد و می‌میرد. می‌فهمی چه می‌گویم؟ اگر تو نفهمی که زیباست، هیچکس نمی‌فهمد."متصلست او.❤

آها آموزشی بوده ؟؟من فکر کردم زماندار بوده خب آموزشی که اتفاقا طبیعیه حتی بیشتر از اینم طبیعیه چون خ ...

ممنونم..مبحث گیاهی بود و همینطور تست هام از پینوکیو و تست ها هم آموزشی...

قبلا معلم هامون تو مدرسه میگفتن تو تست های آموزشی غلط زیاد داشته باشید اشکالی نداره و کمک می‌کنه به یاد گیری برای همین خالی نزاشته بودمشون 🥲✨