2777
2789
عنوان

دختر ابحیم فساد کرده ابجیم سکته می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 7857 بازدید | 204 پست
کانال سیاهدونه...ایتا البته میتونین برید بخونین مطالبشو

فلوراید وگفت ولی آلومینیوم نشنیدم ازش

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره آب مصرفیشونه که چنین گرایشات مضخرفی دارن بخاطر مشکلات ماورایی هم هست که نی نی سایتیا نمیپذیرن

😐😐🤨🤨منبع علمی داری واسه این شایعات؟؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
😐😐🤨🤨منبع علمی داری واسه این شایعات؟؟

آره کانال سیاهدونه ایتا تشریف ببر که البته شایعات نیست حقیقته که شما نمیخوای بپذیری اگر نمیخوای بپذیری نرو و ریپ هم نزن به زندگی خودتون ادامه بدید موفق باشید

تسلط جن که باعث ل واط میشه باعث خودارضایی میشه بسته شدن بخت میشه

خندت نمیگیره از چیزهایی ک داری میگی؟ آب آلوده باعث هم جنس گرایی میشه؟! بسته شدن بخت؟ لوا ط ؟!

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
آره توی آب مصرفیتون آلومینیوم هست که باعث بی اعتقادی میشه

😐🤨🙄🙄🤔🤔🤔

اینارو دقیقا ازکجا درمیارین ؟🙄🙄🙄

آب باعث بی اعتقادی مذهبی میشه😐🤨فکرکن

خندت نمیگیره از چیزهایی ک داری میگی؟ آب آلوده باعث هم جنس گرایی میشه؟! بسته شدن بخت؟ لوا ط ؟!

آره حالا تسلط جنم هست که خود ما باعثش میشیم تسلط جن که باعث ل واط میشه بسته شدن بخت میشه شما قبول نکن بخند ریپ نزن 

آره کانال سیاهدونه ایتا تشریف ببر که البته شایعات نیست حقیقته که شما نمیخوای بپذیری اگر نمیخوای بپذی ...

سیاهدونه ایتا شده منبع علمی و معتبر؟؟؟؟؟؟؟

گفتم قبول نکنین اما همین بیماری مسریتون بخاطر آب مصرفیتون هست همین آنفولانزای جدید

خودت فکرکن تمام بیماری ها و اختلالات و ربط دادی ب آب، کلا علم و زیر سوال بردی

موفق باشی واقعا