2777
2789
عنوان

با دوستای شوهرم رفتیم مسافرت دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 207052 بازدید | 477 پست
احتمالا میخاد بگ ببین من چقد بافهم و شعورم و تو جمع و مسافرت خوبم اما اون ادایی بود این ک اومد در مو ...

حالا شما نمیخواد برای ایشون یقه جر بدید

بنده هم راجب هر چیزی میلم باشه تاپیک میزنم

به کسی هم ارتباطی نداره

شما اگر فکر میکنید این تاپیک اشتباه به جای اینکه هر صفحه ۱۰ تا پست بزاری تشریفت رو ببر بیرون

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

من که بعد کلی مسافرت با فامیل و دوست و....که البته که خوش هم گذشته بهمون.

ولی ترجیحم مسافرت خانوادگی هستش، خانوادگی یعنی همسرم وخودم و پسرم، اینجوری دیگه هر جا خودت دلت بخواد بری و چی بخوری و...مشخصه.

و اینکه مسافرت دسته جمعی باااید همه رعایت کنن، نه اینکه همه به ساز یکی برقصن.

کاربری قبلیم دیماهی😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با بچه کوچیک مسافرتای اینجوری نمیرم چون خیلی سخته

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

مسافرت با دوتا بچه کوچیک سخته

مام امسال تصمیم داشتیم بریم مسافرت اما یادم افتاد پسرم دوسال و دخترم یکسال ممکنه اذیتم کننن بیخیال شدم گفتم بزار چهار پنج ساله بشن ک یکم راحت بشم

چون هنوز شیرخشکی ان

در هر صورت جفتشون مقصرن

هرررر چی عزیزم شما دوست داری با یه نفر سالها رفت و امد کنی نون نمک بخوری یه بار دعوات رو بیاد تو ملا ...

نمیدونم چرا شما دوتا کاربر رو جو گرفته

دلم خواسته تعریف کنم

شما دوتا از اول تاپیک اومدید طرف یکی رو گرفتید 

دیدی همه مخالف شما هستند نوک پیکان رو اوردید سمت من

دلم خواسته تعریف کنم به هیچکسم ربطی نداره

شمام لازم نیست انقدر خودت رو نابود کنی بخاطر کسی که نمیشناسی

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
به شوهرش گفتم پاشو برو خانمت رو بیار ما الان تموم میکنیممیریم ویلاشما خانومت رو ببر با بچه ها یه جای ...

وقتی یه مرد منفعل باشه و شعور این نداشته باشه بچه بد غذا و زن شیر دهش رو با دو تا بچه کوچیک بی‌اهمیتی کنه و با دوستاش مشغول به خوردن ناهار بشه اون زن غر میزنه از تنهایی و درماندگی اش 

من مقصر تمام این ماجرا رو همسر این خانم‌میبینم 

چقدم بعضیا حرمت میفهمن

مشکلت اینه یکی هستی لنگه این خانوم

چون خیلی بیش از حد همزاد پنداری میکنی

اینا اتفاقی نیست

حالا جایی سرت اومده حرفای لایقت رو میشنوی 

پس جای بحث با شما نیست

خدایی نق نقو بودببین مسافرت خونه خودت نیست دیگهممکنه ویلا بری یکمم کثیف بااشهرستوران خوب گیرت نیاد ی ...

بنطرم خانمه از حدگذروند. واقعا سفر خونه خودت غذای گرم خونه خودت نیست. باید باهمسفر بسازی با تمام شرایط کنار بیای یکم دلت خوش بشه حالت عوض بشه... من بنظرم خانمه از حد گذروند هیچکس تحمل این رفتارو نداره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
من که بعد کلی مسافرت با فامیل و دوست و....که البته که خوش هم گذشته بهمون.ولی ترجیحم مسافرت خانوادگی ...

دقیقا، هماهنگ کردن چند نفر واقعا سخته.

ولی خود خانواده، کم و زیاد اخلاق و ذائقه یکی، با هم کنار میان.

بهترین کار اینه، آدم با بچه، خودش تنها بره مسافرت.

اره والا استارتر دوست بدی هست. نون و نمک حالیش نمیشه البته ببخشیدا. دنیا جای قضاوت شماتت بقیه نیست ش ...

اره من حالیم نمیشه تو حالیت میشه

معلوم نیست گند زندگی امثال شما کجاست اینجور جاها خودتون رو خالی میکنید عقده اتون کم بشه

برو خدا شفاتون بده

ای کاش وقتی گفت اینجا همش ماهیه به شوهرش میگفتید شما برید یه جا دیگه 

ولی اینکه شوهره جلو شما دعوا راه انداخته خیلی بد بود حرمتا از بین میره

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

تو این هوا یخ نزدین؟ 🥶

الان نبود

الان تعریف کردم

امسال بود تو هوای خوب