2777
2789
عنوان

با دوستای شوهرم رفتیم مسافرت دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 157948 بازدید | 477 پست
اون خانمه و اقای مجرد جلوی شوهرش گفتن زنه نق میزنه و سفررو برامون جهنم کرده؟؟؟

نه من گفتم برو پیش زنت اون رفت

موندیم ما

اون زن گفت که عاصیمون کرد و چیه هی به سازش میرقصیم هی پاشو دراز تر میکنه

اون اقا هم تصدیق کرد

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
دوتاشونم عضو سایت نباشنیکی شون که هست صددرصد😂😂😂😂😂😂😂😂

حالا تو هی اینارو به من بگو😂

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من گفتم برو پیش زنت اون رفتموندیم مااون زن گفت که عاصیمون کرد و چیه هی به سازش میرقصیم هی پاشو در ...

اها

خب فکر کردم اقاعه بیشتر بخاطر حرف اونا عصبی تر شده

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده..

قربونت برم مرسی از تعریفت فدات گلمبله موقع دعوا چشمش رو بست دهنش رو باز کرد و هی گفتمن از اول به دل ...

عزیزمی بانوی فهمیده،،خودم کلا توی همچین شرایطی قراربگیرم پشت خانم درمیام چون میبینم یه مرد حرف بچه دارشدنشون روبین جمع جارمیزنه توهین می‌کنه هرچند خانم هم باید ملاحظه می‌کرده  ولی کاراون آقا خیلی زشت بوده وحرمتهاروشکسته بنظرم روح اون زن و قلب شکستش دیگه سخت ترمیم میشه

افرین ولی تو اون سه سال مدتی ک نی نی کوچولو بود تا حالا نرفته بودین با اینا مسافرت؟اولین بار بود؟

نه نرفته بودیم

هم من بچه کوچیک داشتم

هم اون خانم

بعدم دو بارم که حامله بود و اینا

قبل اون هم رفته بودیم این خانم هنوز وارد جمع نبود یعنی هنوز ازدواج نکرده بودند

ولی مثلن قرار میزاشتیم فلان شب بریم مثلن فلان جا

میومدن 

حالا که چی عزیزم دعوا زن و شوهر کنار دیگران برای شما چه جذابیتی داشت که تاپیک زدید ایا اکر خودتون هم ...

یا خدا امثال شما چقدر جوگیرید

الان ما شدیم بده ؟؟؟ مگه شما اونارو میشناسید؟

تعریف کردم دلم خواست مجبور نیستم به شما جوابی پس بدم

چقدر سخت گرفته ماهی دوست نداشته بال و کتف هیچکدوم دوست نداشته مینست شما مییخوردین بعد سر راه برگشتنه ...

دو حالت داره یا آقا کمک نمی‌کرده که اسی میگه کمک میکرده

یا خانم کلا نق نقو تشریف داره

عروس خاله شوهرم تو ۳۳ سالگی بچه دار شد

اینقدر نق میزنه

من نمیتونم

زود بود

خسته شدم

همیشه هم یا مامانش یا مادرش میرن کمک

بعضی ها همش ادا درمیارن و از همه چی گله دارن

دیگه ۳۳ ساله بچه نیست که نتونه از عهده یه بچه بربیاد

چقد از شوهره بدم اومدم اه .دو تا بچه یک و سه ساله واقعا سخته اصلا نمیشه تصور کرد. بیخود کرده جلو ۴ تا غریبه سر زنش دادوبیداد کرده . انگار نوکر با خودش آورده ک بچه هاشو نگه داره صداشم درنیاد. بچه غذای مناسب و استراحت و نظافت میخواد سخته تو سفر . شما هم واسه راحتی خودتون بهش اتاق دادین چون بچه ها اذیت تون  میکردن پس هی منت نزارید سر بدبخت. 

عزیزم نکنه مثلا شما ۳تاخانم با بچه میخواستید جوجه کباب کنید بزارید دهن مردا!یا شما برید خریدخب وظیفه ...

شکر خدا من تو زندگیم با همسرم همدلیم کمک همیم

نقدر وظیفه وظیفه نمیکنیم

همکار که نیستیم بگیم این وظیفه تو

این وظیفه من

زندگی مشترکه این همه قانون و ..نداره

بله شده قبلن مسافرت رفتیم اکثر وعده ها خانوما غذا درست میکردن  کارشون خیلی بیشتر از اقایون بوده

وقتی کمک میکردند بیام بگم نه اقایون بد بودن

خوب نبودن عزیزم

چرا همه باید باب دل عنتر خانوم باشن مسافرته تخت پادشاهی که نیست همه چی اماده باشه خودشو باید وفق مید ...

اون خانم به تو چه بدی کرد که بهش فحش میدی چه راحت حق الناس گردنت میندازی گناه مردم رو میشوری

شما دوست هستید نون و نمک همدیگر رو خوردین همیشه با صمیمیت بوده حالا ایندفعه یکم بد گذشته به نظرم فرا ...

بخدا من نه دیگه به روش اوردم نه قراره بیارم

اونجام صد بار گفتم دعوا بین همه زن و شوهرا پیش میاد و همیشه هست و هزار بارم طرف خانم رو گفتم که بچه داره حق داره خسته باشه ( حتی اگر نظر شخصیم این نبود)

در کلم یع عادتی دارم نمیدونم خوب یا بد

ادما رو بخاطر یه رفتار کنار نمیزارم

نمیگم همین فردا بازم پیش بیاد باهاش میرم مسافرت ها

اما قطعا هیچوقت بابت اینا با کسی قطع رابطه نمیکنم