2777
2789
عنوان

با دوستای شوهرم رفتیم مسافرت دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 191148 بازدید | 477 پست

با دوتا بچه کوچیک مسافرت کار درستی نیست، ن تنها خودت اذیت میشی بقیه رو هم زحمت میندازی

بعدم کسی ک دست جمعی میره مسافرت با تنهایی فرق داره باید از خیلی چیزا چشم پوشی کنه خودشو با جمع هماهنگ کنه 

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا صفحه هشت خوندم زنه ادایی بوده واقعاخب ماهی نخور کته خالی بخور با سالاد واسه بچه ها هم وسایل میبرد ...

همه چیم اورده بود جدا هم درست میکرد برای کوچیکه

ولی بچه بزرگش مثل خوده مادره بد غذا بود 

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارع😂 یه فیلم سینماییه اگ اشتباه نکنم

اها تو شمال بودن

تو دریا غرق شد

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
اره خب ما خودمون زنیم باید درک کنیم دیدی بعضی مردا تا چهارنفرو میبینن جوگیر میشن ب زنشون اهمیت نمیدن ...

از رو انصاف بگم خدایی اینجور مردی نیست

یعنی این ۳ تا مرد متاهل هیچکدوم اینطوری نبودن

من حق رو به اقا میدم خانم نباید بدون رضایت همسرش بچه دوم رو باردار میشد این کار فوق العاده اشتباهه و ...

فدات شم گلم

راستش من اولین بار بود از زبون اقا اینارو میشنیدم که گفت من نیمخواستم تو میخواستی

از اون چیزایم که گفت منظورش این بود من همراهیت کردم ، کمکت کردم 

برداشت من این بود

همه چیم اورده بود جدا هم درست میکرد برای کوچیکهولی بچه بزرگش مثل خوده مادره بد غذا بود

ما رفتیم مسافرت پسرم مریض بود فقط نون خالی خورد وخوراکی دلیل نمیشه دعوا راه بندازم اومد خونه غذاشو خورد چه میشه کرد ولی خودم خیلی اذیت شدم دم نزدم 

تازه اومدیم میگم من سختی کشیدم گفت نه کجا من یادم نمیاد

اوه یاد جاریم افتادم‌میاره ب مدد و یاری خدا و مادرپدر و مادرشوهرپدرشوهرو برادرو....

دختر دایی وزنداداش منم همینن😂 میارن بقیه باید جمعشون کنن اینا خواب. و تفریح. همه چیشون سر جاش باشه حالا پدر بقیه دراومد اشکال نداره مامان من که اسیره بنده خدا تو ی ساختمونن میفرسته سرش.

حالا خداروشکر من دورم ولی دوماه سه ماهی یبارم میرفتم خونه مامانم میفرستاد اونجا باید مراقب شیطنت اونا میبودم هیچی نمیفهمیدم😕

بنظرم باید خونه رو ترک میکردید دعواشون رو تنهایی انجام میدادن

والا گلم من خودم یکی انقدر خسته بودم نگو

پسرم وسط اون دعوا گرفت خوابید

کجا میرفتیم

خیلی سخته با بچه یه سال و۳ سال که هر دو روهم باید بغل کرد هر دو هم اگه جاشون مناسب نباشه خوابشون کم میشه و گریه هر دو هم بد غذا میشن هم بخاطر تغییرات آب وهوا هم بخاطر اینکه از فضای یکسان خونه اومدن تو هوای آزاد من نمیتونم حق رو به هیچ کدوم بدم این یه دعوایی بوده که برای هرکی ممکنه پیش بیاد مرده هم حتما این چند روز خیلی ناز خانمشو کشیده که دیگه حوصلشو نداشته زنه هم پر توقع هر دوهم خسته و گرسنه...

بهتره صبر کنن بچه هابزرگتر بشن از آب وگل در بیان بعد ببرن مسافرت

من منظوری نذاشتم شرمنده بد گفتم😁آره درسته

قریونت فدات شم

من که اصلا مسافرت های چند خانواده با هم را دوست ندارم.

بعضی ها انگار برای سفر نمیان برای ادا میان.

وای وای این رژیمی های اعصاب خرد کن حال به هم زن

که با تمسخر به غذا خوردن بقیه نگاه می کنند