2777
2789
عنوان

با دوستای شوهرم رفتیم مسافرت دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 219517 بازدید | 477 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید خانوم گفته وشوهرش اهمیت نداده مگ نمیگید هرکی با ماشین خودش بوده

اره هر کس ماشین خودش بود

سوار شدیم

گفتیم یه رستوران نزدیک نگه داریم همه گرسنه بودیم

یکم کوچولو رفتیم رسیدیم به یه رستوران 

همه نگه داشتیم

دیگه نمیدونم قبلش اونا تو ماشین حرف زدن یا نه

بعدم گلم اصلن گفته و حالا شوهرم گوش نداده

مگه بچه ۵ ساله اس قهر کنه؟؟؟؟

مگه ما زنا تک تک حرفای شوهرمون رو گوش میدیم؟؟

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
اره هر کس ماشین خودش بودسوار شدیمگفتیم یه رستوران نزدیک نگه داریم همه گرسنه بودیمیکم کوچولو رفتیم رس ...

خب اونا میرفتن جای دیگه تقصیر مرده هم هست بعدشم نباید جلوی بقیه میگفت دوتا آوردی..از آسمون که نیومدن طفلا معصوم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

این آقا معلومه تو‌خونه کمک نمیکنه ک خانومش گفته تو‌خونه پوسیدم کمکشم ک در حد آبجوش و‌ پوشک بوده از ص ...

به نظرم مقصر خانومه اس کلا بعضیا بدسفرن من خودم کم سن و سال تر که بودم سر این چیزای الکی ناراحتی درست میکردم حتی با دوستای دانشگاهم که بیرون میرفتیم بنده خداها همیشه تعجب میکردن ولی واقعا صبور بودن با توجه به چیزایی که اسی میگه واقعا زنه انگاری مثل اون دوران منه

چقدم بعضیا حرمت میفهمن

اره والا استارتر دوست بدی هست. 

نون و نمک حالیش نمیشه البته ببخشیدا. دنیا جای قضاوت شماتت بقیه نیست شما هم بچه دوم میارید شما هم قطعا مسافرت خواهید رفت همین جر و بحث ممکنه براتون پیش بیاد توقع دارید بقیه چه رفتاری داشته باشند؟ 

دوست دارید فراموش کنن و بزرگش نکنن دربارش صحبت نکنن پس شما هم الان همون رفتار رو داشتع باشید. 

هر چقدر هم این خانوم تو سفر بد رفتار کرده باشه دوجا رفتار این آقا فاجعه بود که اصلا نمیشه حق رو به ا ...

یچیزی بگم

بخدا بچه بزرگشم لنگه مادرش مدام نق میزد 

هی مادره میگفت نمیتونیم اینو بخوریم یعنی خودش و بچه اش

بچه اشم از خود مادره بد غذا تر بود

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
اره والا استارتر دوست بدی هست. نون و نمک حالیش نمیشه البته ببخشیدا. دنیا جای قضاوت شماتت بقیه نیست ش ...

اره همش میگ من فلان جا باب میلم نبود ساکت بودم اما اون ادا درآورد بابا شاید اون تحملش با تو فرق میکنه 

هر چقدر هم این خانوم تو سفر بد رفتار کرده باشه دوجا رفتار این آقا فاجعه بود که اصلا نمیشه حق رو به ا ...

اونیم که هی میگفت خرج اضافه تر کردم و دنبال اینا بودم گفتم من تا تونستم کمکت کردم باهات بودم جدا از بقیه خرج بچه ها کردم و و مدام پی خودم نبودم دنبال رفع نیاز بچه ها هم بودم

البته این برداشت شخص من از حرفاش بود