2777
2789
عنوان

با دوستای شوهرم رفتیم مسافرت دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 109706 بازدید | 477 پست
عه جدی ؟ آخ نمیدونستم 😑😑دیدی که گفت هیچکسی حال نداشته اولین جا و نزدیک ترین جا همه از گشنگی گفتن ه ...

من بیشتر حس میکردم از اینکه کسی بهش توجه نکرد و همه نشستن خوردن ناراحت شده بود

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیری دختر

دوست عزیز اولا خدارو شکر که شما به عنوان یه دوست وهمسفر درکتون بالابوده ویه جاهایی حق روبه خانم دادید ،،اما بنظرم این آقا مشکل داره که باعث شده خانمش از فشار عصبی منفجر بشه واعتراضشو اینجوری بیان کنه چرا باید یه مرد توجمع دوستاش هی به خانمش بگه تو چرا دوتا بچه  پشت هم  آوردی یا تواین کار رو کردی بنظرم این مرد خیلی بی معرفت بوده که توی دعوا دنبال تبریه خودش میگشته بجای اینکه خانمشو آروم کنه وبه دلش راه بیاد داد وبیداد کرده جای شما شوهرتون بودم به همسرش گوشزد میکردم ،سوای اینکه آستانه وتحمل آدما باهم تفاوت داره وتوی یه گروه قرار نیست همه یه جور راحت واروم  باشن

ابرو زنش برده با این حرفا🥲

اره خیلی بد قاطی کرد

ما هی دعوا که بس کن و اینا چیه و خانمت خسته شده حق دارن

اون هی بیشتر اتیش میگرفت😑😑

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
من دقیقا شرایطم مثل این خانم بود با دوتا بچه احتمالا خانم ماهی دوست نداشته خب نداشته باشه شوهر و بچه ...

منم برداشت شخصیم همین بود🌹

خوب کسی مجبوری نکرده بود بیاد سفر بخدا من خودم تا پسرم بزرگ نشد نرفتم سفرتا جاییم که ما در جریان بود ...

بله کسی مجبورش نکرده بود. برای همین میگم همسر بیفکر و احمقی داشته و صد البته رفیق باز! زنی که از بچه داری خسته ست رو جمعی مسافرت نمیبرن. این رو باید همسرش متوجه میشد که متاسفانه نشد! اون اقا در واقع خودش دلش میخواسته با رفیقاش خوش بگذرونه به بهونه ی این که زنم سفر میخواد. 

اره خیلی بد قاطی کردما هی دعوا که بس کن و اینا چیه و خانمت خسته شده حق دارناون هی بیشتر اتیش میگرفت� ...

فکر کن آدم بادوتا بچه توی یه جمع،، مرد آدم بشینه به خوردن بدون توجه به خانوادش این خیلی درده

شاید خانمه از یکی از شماها تو‌ جمع خوشش نمیاد

اگر درست خونده باشید

گفتم همه خیلی ساله اشنا بودند و کلن رفت و امد داریم حالا جدای از مسافرت

بعدم اگر از کسی خوشش نمیاد ، نمیومد مسافرت

چاقو که بیخ گلوش نبود؟؟؟؟