2777
2789
عنوان

چطوری باید رفتار کنم

56 بازدید | 6 پست

سلام به همه 

امروز دوستیم رو با کسی تموم کردم که دیگه نمی‌دونم واقعا باید بهش چی بگم ؟

بهم میگه لوس و رو مخ.....

اینکه چه کارایی کرده بماند ولی تو روم گفت میشه دیگه همو نبینیم منم گفتم باشه

ولی سوال من اینه؟

برخورد من با دیگران باید چطور باشه ؟ خیلی گرم و صمیمی یا خشک و کم حرف؟ اولویت زندگیم خودمم ولی نیاز دارم یک صدم محبتی که میکنم به خودمم بشه

خیلی دخترا رو دیدم همه باهاشون خوبن 

چطوری دختر خوبی بنظر بیام با اینکه ته دلم هیچی نیست

چطوری برخورد کنم با بقیه که سمتم بیان؟؟؟🥲

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

از من ب تو نصیحت.. اتفاقا دخترایی مث تو که همیشه خودشونن جذاب ترینن فقط هنوز فرد مناسبش پیدا نشده.... اون آقا از پس تو نمیتونه بربیاد براش زیاد هستی

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

از من ب تو نصیحت.. اتفاقا دخترایی مث تو که همیشه خودشونن جذاب ترینن فقط هنوز فرد مناسبش پیدا نشده... ...

عزیزم متشکرم ولی دوستم دختر هستن😅

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حس و تجربه من اینه که آدما شدیداً هزارفرقه‌ان

واسه همین پیش هیچ آدمی نمی‌تونی کاملا خودت باشی و اگه پیش هر کسی به اندازه حد همون آدم رفتار کنی، اون وقت دوست دارن و ازت خوش‌شون میاد

و یه دوست خوب پیدا کردن هم واقعا خیلی کار سختیه

مثلا خودم دو تا دوست دارم که از دبستان باهمیم ولی با این یک‌جورم با اون یکی یک‌جور دیگه، اگه رفتارهام رو برعکس کنم اون وقت دیگه هیچ‌کدوم دوستی با من رو ترجیح نمیدن

البته این خودسانسوری رو بهت توصیه نمی‌کنماااا، چیز بدیه و من چوم تو شخصیتم هست این جوری هستم ولی تو نباش

فقط در همون حد اون آدم‌ها باهاشون رفتار کنی خوبه

واسه اینکه حدشون رو بفهمی هم لازمه بیشتر اوقات شنونده و مشاهده‌گر باشی تا بتونی متوجه بشی که چجور آدمی هستن

عزیزم متشکرم ولی دوستم دختر هستن😅

😁عه.... فرقی نمیکنه.... زیاد خودتو درگیر دیگران نکن... اینجوری دو روز دیگه واسه ازدواجتم ب مشکل میخوری... 

کتاب بخون.. روانشناسی. زندگینامه.رمان.شعر 

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

حس و تجربه من اینه که آدما شدیداً هزارفرقه‌انواسه همین پیش هیچ آدمی نمی‌تونی کاملا خودت باشی و اگه پ ...

خیلی ممنونم بابت راهنماییتون ♥️

😁عه.... فرقی نمیکنه.... زیاد خودتو درگیر دیگران نکن... اینجوری دو روز دیگه واسه ازدواجتم ب مشکل میخ ...

متشکرم ♥️