دوسال پشت کنکورم هیچی نخوندم کلا نمیدونم چرا هم نخوندم الان برا سال سوم بازم نه حوصله کتاب و مشاور ندارم خانوادم هم میگن باید بخونی و دانشگاه نسبتا خوب بیاری میگن تو بی عرضه ای هوشمم خوبه کند ذهن نیستم اما همش طعنه میزنن شما تا حالا پشت کنکور بودید؟ چیکار کردید؟ قبول شدید؟ کاش بتونم درس بخونم تا تیر دانشگاه قبول شم😢
من یک زن قدرتمند هستم😉😎 فمینیست هستم؟نمیدونم😐 کاش در روز بیشتر از 6 تاپیک میتونستم بزنم سوالات زیادی ذهنمو درگیر کرده 😐کاربری سال 98 داشتم به صورت ناعادلانه ای در جبهه ی دعوا حق علیه باطل ترکید😒😒 آقا درخواست نده من مخالف حضور مردا در این جهان هستم هر مردی درخواست دوستی بده میشورمش ميندازمش رو بند رختا🤬🤬🤬🤬🤬 مردهای خاله زنک تو سایت زنونه چیکار میکنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عیب نداره تایم استفاده از گوشیتو مدیریت کن مثلا بگو یکساعت بخونم ربع ساعت دور گوشی، مثلا اگه وابسته ...
مشکل این عمومی و اختصاصی هام همه نمره خیل بد نیاز به ترمیم دارند نه واسه کنکور خوندم نه واسه ترمیم نمیدونم چیکارشون کنم 🙂🙂واقعا من درحد پیرا هم راضی ام
آره اما وقتی نخوندم از برنامه آزمون هاش عقب افتادم قلمچی آنلاین شرکت کردم فقط درحد شانسی جواب میدم وگرنه مطالعه ندارم
من یک زن قدرتمند هستم😉😎 فمینیست هستم؟نمیدونم😐 کاش در روز بیشتر از 6 تاپیک میتونستم بزنم سوالات زیادی ذهنمو درگیر کرده 😐کاربری سال 98 داشتم به صورت ناعادلانه ای در جبهه ی دعوا حق علیه باطل ترکید😒😒 آقا درخواست نده من مخالف حضور مردا در این جهان هستم هر مردی درخواست دوستی بده میشورمش ميندازمش رو بند رختا🤬🤬🤬🤬🤬 مردهای خاله زنک تو سایت زنونه چیکار میکنید