2777
2789

بچه ندارم حوصله اعصاب نق زدن بچه ندارم

نزدیک دوساله ازدواج کردم عاشق ریلکس کردن آهنگ گوش دادن فیلم دیدن و تنهاییم تا شب ک شوهرم از سرکار برگرده خونه😍

شما چطور ؟؟

روزمرگیتون چطور میگذره ؟ بچه دارین یا نه؟

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۳۳ سالمه دوتا دختر ۱۳ و ده ساله اروم دارم

هر کی میگه سومی رو بیار دوست دارم اعدامش کنم

من عاشقه سکوت و تنهاییم

حتی رفتن به بازار برام سخته

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

منم بچه دارم عاشق سکوت ارامشم شب همه میخابن یکی دوساعت خودم تنهایی میشینم امروزم بدجور قلیون هوس کرده بودم اما خابم میاد میخام بخابم چن ساعت

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
من ۳۳ سالمه دوتا دختر ۱۳ و ده ساله اروم دارمهر کی میگه سومی رو بیار دوست دارم اعدامش کنممن عاشقه سکو ...

خوبه خداروشکر بچه ها بزرگ شدن راحتی

گلم حتما اونا ک میگن بیار واسه پسر میگن خخخ

دختر خوبه اونموقع ک بچه بودنم اروم بودن یا الان ک عاقل شدن؟

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

منم بچه دارم عاشق سکوت ارامشم شب همه میخابن یکی دوساعت خودم تنهایی میشینم امروزم بدجور قلیون هوس کرد ...

عزیزم من خودم تنهایی بلد نیستم قلیون چاق کنم منتظرم تا شوهرم بیاد خخخ

خیلی سخته ؟

یه زمانی اره ولی حالا که حسرت بچه دارم دیگه نه

عزیزم ان شاءالله خدا دامنتو سبز کنه مادر بشی لایق

خوبه خداروشکر بچه ها بزرگ شدن راحتیگلم حتما اونا ک میگن بیار واسه پسر میگن خخخدختر خوبه اونموقع ک بچ ...

اره دیگه برا پسر میگن

خبر ندارن روحیات من با پسر نمیسازه

از اول اروم بودن 

ببین من مامانه جیغ جیغوی نبودم

اونام به محیط اروم عادت دارن

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

عزیزم من خودم تنهایی بلد نیستم قلیون چاق کنم منتظرم تا شوهرم بیاد خخخخیلی سخته ؟

ن خیلیم راحته زغال بزار رو گاز قشنگ بپزه اصن سیا نمونه ب اندازه تنباکو بزار سعی کن سوراخ هاشو نپوشونی یا چن تا بزار بمونه ابشو اندازه کن بعدم چن بار بکش ک خوب چاق شه حالشو ببر شوهر من با خانواده مخالفه با دوستاش میره ولی بامن نه من تنهایی یا با خاهرم میکشم

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
ن خیلیم راحته زغال بزار رو گاز قشنگ بپزه اصن سیا نمونه ب اندازه تنباکو بزار سعی کن سوراخ هاشو نپوشون ...

مرسی قشنگم امتحان بکنم دمت گرم