2777
2789
عنوان

شما باشین از حرف شوهر ناراحت میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 84 پست
همه مادرشوهر ها باید برن جلو بشیننو گرنه میمیرن این یادت باشهبیخیال شو

🤣🤣👌

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مادر شوهرم طفلک نمباد جلو ابن شده عادتموناما دایی عمو بزرگترای فامیل اصلا نمیتونم قبول کنم عقب بش ...

اره مام هم همیشه مرد که هست جلو میشینن ولی مادر شوهرم دیسک کمر داره خیلی وقتا باید عقب دارز بکشه ولی خودم چند بار تعارف میزنم 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

من که نمیتونم اینقدر کوته فکر باشم به این موضوعات توجه کنم که چرا مادرش جلو نشست

واقعا مسخرس این طرز فکرا

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

واقعا مسخرس این طرز فکرا

از نظر منم مسخرست با همین حرفا زندگی رو به کام خودشون تلخ میکنن بعد میان میگن شوهرم میخواد طلاقم بده وووووو

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

از نظر منم مسخرست با همین حرفا زندگی رو به کام خودشون تلخ میکنن بعد میان میگن شوهرم میخواد طلاقم بده ...

😂🤦🏻‍♀️دقیقا به عمق این مسئله فقط کافیه فک کرد

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

طرز برخوردتون خیلی نامناسبه، هرکسی از یچیزی ناراحت میشه نباید توهین کردشاید شما هم از چیزی ناراحت بش ...

قبول کن من با اینکه زنم ۹۰ درصد افکار شماها رو ندارم واقعا برام موجودات عجیبی هستید 

طرز برخوردتون خیلی نامناسبه، هرکسی از یچیزی ناراحت میشه نباید توهین کردشاید شما هم از چیزی ناراحت بش ...

وا چی گفتم‌.😐کو توهین؟

اسی عزیز مادرشوهر من از همون اول می‌رفت عقب می‌نشست ولی رفتارهای آزاردهنده دیگه ای داره که قابل توصیف نیست  مامانم همینطور می‌ره عقب میشینه. ولی تو کل فامیل مادرشوهرا جلو‌میشینن از نظر من مادرشوهر خودش باید قبول نکنه بره جلو‌بشینه. کلا حس حسادت ما خانما اینو میگه. چون اگه پدرشوهر بره جلو‌بشینه هیچ مشکلی نداریم.حالا به همسرت با لحن ملایم بگو. زبون نرم همه چیزو درست میکنه

قبول کن من با اینکه زنم ۹۰ درصد افکار شماها رو ندارم واقعا برام موجودات عجیبی هستید

به زن بودنت شک کن. یه حسادت شیرین تو وجود همه‌ی خانما هست که فقط نشونه علاقه به همسرشونه. اگه نداری پس مشکل داری.

نه اصلا

احترام بحثش جداست

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

به زن بودنت شک کن. یه حسادت شیرین تو وجود همه‌ی خانما هست که فقط نشونه علاقه به همسرشونه. اگه نداری ...

اتفاقا من کارم درسته اما همه چیزو از راه منطق میسنجم نه خاله زنک بازی و حسادت های کودکانه