2777
2789
عنوان

گرونی وبدبختی بقیه ازکجا میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 86 پست

ببین اونا که بریز بپاش دارن یا ددی پولدار دارن یا واقعا سواد و تحصیلات و هوش و جربزه دارن از ارز دیجیتال سرمایه گذاری دو شغله یا چند شغله درامد بالا دارن بعضی ها هم روز مزدن یعنی پس انداز نمیکنن هرچی در میارن میخورن و میپوشن بعضیا هم واقعا در آمد پایین دارن بنا به شرایطی سعی کن راه حل پیدا کنین درآمدتون بره بالا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهان اینجور موقع ها نظری ندارین باشه

خب الان چی بگم دردی مگه دوا میشه...چیزی مگه میشه گفت...اونایی که‌گفتن میبینید کجاها هستن

آدم باید همیشه فکر کنه بعد صحبت کنه رو تک تک‌ کلماتش...

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

والا شهر به شهر فرق داره ، من خودم تو یه شرکت مشغول کارم و حقوق بخور نمیر طبق اداره کار میگیرم در حد جایی ک زندگی میکنم هست 

ولی خب الان برای اکثرمون زندگی سخته و این شوآف های اینستاگرامی همه مارو ناامید کرده 

منم خواهرالان‌پول تخم مرغم ندارم گشنمه

بمیرم برات خواهر حداقل یارانتون ببر یکم خرت وپرت بخر گشنه نمون .ما یه گونی سیب زمینی خریدیم یه وعدمون همونه‌ یکبار آبپز یکبار سرخ شده یکبار کوکو یه وعدشم ماکارونی یا بعضی اوقات برنج توم‌اینجوری کن گرسنه نمون

من کلی گفتم یه مورد نگفتم گفتم تحصیلات شغل ها و.....واس همینه هرکس یجور زندگی میکنن

ولی در کل زندگی اکثریت مردم به سختی میگذره ، هر کس هر چی هم داره از قبله. ما هم اگر چند سال پیش خونه نمی خریدیم با این وضع حقوق ها الان کاسه چه کنم دستمون می‌گرفتیم. ‌

والا شهر به شهر فرق داره ، من خودم تو یه شرکت مشغول کارم و حقوق بخور نمیر طبق اداره کار میگیرم در حد ...

منم شاغلم ومث شماخرجودرمیاریم ولی خب درکل زندگی یکم سخت شاه بایدتلاشابیشترشه‌ 

والا شهر به شهر فرق داره ، من خودم تو یه شرکت مشغول کارم و حقوق بخور نمیر طبق اداره کار میگیرم در حد ...

اره بخدا کاش اینستا کلا منحل شه بلاگر ها با خرکردن امثال ما شاهانه زندگی میکنن ماهم‌ فقط تماشا میکنیم

خب الان چی بگم دردی مگه دوا میشه...چیزی مگه میشه گفت...اونایی که‌گفتن میبینید کجاها هستنآدم باید همی ...

چند وقت دیگه که مردم تو نون شب محتاج شدن بهتون میگم همین الانم وضع خیلیا همینه 

ببین اونا که بریز بپاش دارن یا ددی پولدار دارن یا واقعا سواد و تحصیلات و هوش و جربزه دارن از ارز دیج ...

صب تااا شب شوهرم مغازس و هیییچ  پولی نمیاد کارنمیاد اصلا

شبام مبره اسنپ نهایت۲۰۰ بعدش تا۱۱ باید بمونم تنها واشه۲۰۰

خرج خوراک خونمون هم اصلا نداریم ازخونه بابام میارم شوهرمم دروغ چرا گهگاهی خوراکی میخزه ولی واقعا نیمزارم خرج برنج و گوشت روش باشه چون نداره 

اصلا پو ل نمیاد😓

ولی در کل زندگی اکثریت مردم به سختی میگذره ، هر کس هر چی هم داره از قبله. ما هم اگر چند سال پیش خونه ...

حرف شما درسته پدرم همیشه همینو میگه...

ولی نمیدونم میخواد چی بشه فقط ایشالله درست بشه و مشکلی نباشه

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

بمیرم برات خواهر حداقل یارانتون ببر یکم خرت وپرت بخر گشنه نمون .ما یه گونی سیب زمینی خریدیم یه وعدمو ...

یارانه دست من نیست شوهرمم‌خرج‌کرد

حالا خودم هیچ بچم گشنشه به مغازه سرکوچمونم بدهکارم روم نمیشه برم چیزی بخرم

چند وقت دیگه که مردم تو نون شب محتاج شدن بهتون میگم همین الانم وضع خیلیا همینه

خب کاری از دست من برنمیاد...من خودم کمک‌باشه هرچی باشه میکنم ولی مگه یه دست صدا داره قربونت برم