2777
2789

ریس اداره امون تعریف می‌کرد که یک فامیل داشتن این وقتی بچه بوده مادرش فوت می‌کنه بعد وقتی ۲۷ سالش میشه پدرش فوت می‌کنه ..تک فرزند بوده 

حالا پدر ایشون از پدربزرگش یک زمین تو منطقه جنت آباد تو تهران داشتن که نمی‌دونم متر بوده ولی فروخته ۷۵۰ میلیارد یعنی خود دولت ازش برداشته 

گفت اومده یک آپارتمان ۶۰ متری تو تهران خریده 

با یک ماشین معمولی دنا فکر کنم 

با یک مغازه خیلی کوچیک ازش برداشته

شاید ۲۰ میلیارد از اون پول خودش بیشتر برنداشته 

الانم تنها و بیصدا و بی حاشیه داره زندگی می‌کنه 

بقیه اشو باهمه اشو با روش های مختلف بخشیده و کمک کرده به آدما نیازمند و فقیر 

حالا من نمی‌دونم این موضوع حقیقت داره یا نه 

رییس مون که گفت

ولی اگر واقعیت داشته من جای تحسین کردن و درود فرستادن و این شعار و حرف ها 

دلم برای پسره با تمام وجودم سوخت 

این آدم هیچ ذوق و شوقی به زندگی کردن نداره

اگر ذره به زندگی و علاقه داشت با اون همه پول چه  زندگی که نمی‌کرد خرید بهترین خونه، بهترین مسافرت ها، خرید بهترین ویلا، بهترین ماشین، بهترین درآمد و شغل که بهت اعتبار و جایگاه و احترام میداد، بهترین تفریحات 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لااقل پنجاه میلیارد میبخشید.خدا پولو میده به کیا😄😄😄

خب منم همینو میگم احتیاج به این همه بخشیدن نبود

مگر اینکه این آدم هیچ علاقه و ذوقی به زندگی کردن نداشته باشه و در افسرده ترین و غمگین ترین حالت یک انسان به سر ببره 

ایشون معلومه اصلا از زندگی کردن و خرج و مخارج زندگی هیچ سردرنمیاره وگرنه الان اقیانوسم داشته باشی برای آینده ی خودت نگه میداری چون تموم میشه مثل باد میاد و از دستت میره  ....

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

چون ذهنت محدود به جسمته این حرفو میزنی 

آدم ها ارزش های مختلفی دارن اون داره از این کار به یک معنا میرسه چشم و دلش سیره و میخواد از فاز لذت جویی به فاز شادی عمیق برسه تفریح خودش رو هم در سطح خودش حتما داره اینکه تو از یه چیزی لذت میبری الزاما به این معنی نیست بقیه هم تعریف شون از لذت همونی باشه که تو فکر میکنی

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
خب منم همینو میگم احتیاج به این همه بخشیدن نبودمگر اینکه این آدم هیچ علاقه و ذوقی به زندگی کردن نداش ...

داغ بوده بعدا میفهمه چیکار کرده شایدم رییستون خالی بسته زمینی باغی چیزی نداری باارزش باشه😄