2777
2789
عنوان

دوستان شما نارحت نمیشین فامیلای شوهرتون بهتون زنگ نزن تو این مواقع

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 43 پست

فردام هر اتفاقی براسون افتاد توم ب مادرشوهرت زنگ بزن بپرس حالشونو 

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فامیل که نباید توقع کنی چون تازه دوساله ازدواج کردی

خواهرشوهر و جاری هم شاید چون مادرشوهرتون کنارتونه از اون سوال میکنن 

شایدم میگن چون مشغول رسیدگی به همسرت هستی خسته میشی دائم تلفن جواب بدی.من خودم به این دلیل خیلی وقتا کمتر زنگ میزنم

در هر صورت مسئله حادی نیست که خودتو درگیرش کنی

یجا ک نه تو ی ساختمونیم

واسه همین به ایشون زنگ میزنن و با ایشون نسبت دارن و حال پسرش رو میپرسن. احتمالا با شما ارتباط ندارن . ولی کار خواهرشوهرتون قابل توجیح نیست.ایشون خودش حضوری و تلفنی باید از شما بپرسه. یکم که همسرتون حالش بهتر شد هردو‌باهم پیششون بگید هیچ فامیل و خواهری نداشتیم که حالمون رو بپرسه اگه گفتن به ما زنگ زدن همسرتون بگه من که ندیدم و در ضمن من یک خونه جدا هستم جوری رفتار کنید که متوجه بشن رفتارشون اشتباه بوده. بعدا هم هرکیو دیدین که گفتن زنگ زدیم احوال پرسی کردیم با تعجب بگید جدی؟ ننیدونستیم خیلی ممنون.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

شاید میگن مزاحم شما نباشند

یا میگن احتمال درگیر همسرت هستی همینکه به یادتون هستند کافیه 

منم با مادرم می نشستم حتی افطار رفتیم یک جا منزل اقوام خودم غذا اضافه اومد به همه خانواده ها برای سحری یک مقدار دادن به جزمن 

من طبقه جدا بودم اما چون با مامانم یک جا بودیم ما رایک خانواده حساب کردند بااینکه من بچه ی کوچک داشتم به من ندادن 

اومدم خونه سحری پختم 😜

به دل نگرفتم که ناراحت بشم و...

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اینکه خواهرشوهر و جاری. زنگ نزنن بهت ناراحت کننده‌اس ولی فامیلو میخوای چیکار؟ اصلا شمارتو دارن؟

من بچم بستری یود طولانی همه زنگ زدن .‌غیر از جاریم. درصورتیکه بچش بستری بود من هم زنگ زدم هم پاشدم رفتم.‌

parasoo1989@

دقیقا منم همین اتفاق افتاد واسه م

شوهرم عمل کرده بود هیچکس به من زنگ نمیزد بیشتر به مادرشوهر یا پدرشوهرم زنگ میزنن 

تازه فامیلای پدری شوهر من این اخلاق و دارن که به مادرشوهرمم زنگ نمیزنن فقط به پسر خودشون ( پدرشوهرم ) زنگ میزنن 

البته من عقد بودم اونموقع

ولی خب برام مهم نبود تازه اینطوری راحت ترم چون خودشون  بهتر بلدن جواب بدن و توضیح بدن من نمیدونم چطوری نسبت به احساساتشون واکنش نشون بدم 😂😂

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40